Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mutat be egy év után a szüleinek?
Figyelt kérdés
18 vagyok ez a második komolyabb kapcsolatom. Egy éve leszünk együtt lassan, elég zűrös néha a kapcsolatunk, 2szer megcsalt azóta teljesen máshogy bánik velem, de a szüleit nem ismerem és nyaggatom szegényt, hogy ideje lenne őket megismerni.2023. júl. 25. 16:28
31/32 anonim válasza:
Hozzáteszem, az egy èv, nem komoly kapcsolat.... Ennyi idős voltam amikor megismertem a felesêgem. Tudid mi a szerelem? Tajrèszegre ittam magam. Állítólag az asztalon pihentem már. Oda lèpet egy lány, hogy ideje, hogy haza menjek vele. Állítólag elzavartam azzal, hogy barátnőm van.... Másnap a párom mesèlte el ezt, mert ő jött el èrtem, hogy haza vigyem. 2 szer megcsalt, vègig hazudott egy èvet, hogy szeret. Most elhiszed neki, hogy szeret....
32/32 anonim válasza:
#29 ne a szavainak meg a másoknak tett elmondásainak higgy, hanem a tetteinek, szerintem a szülei fontosabbak neki, mint néhány barát, ha nem hajlandó bemutatni nekik, akkor szerintem egyértelmű, hogy nem tart erre fontosnak, hogy hivatalos legyél a családi eseményeikre, nyilván ha nem mutat be nekik, akkor nem hívnak. De az is lehet, hogy a szülei egy másik lányról tudnak, hogy a barátnője és ez miatt nem akar hazavinni, a barátai meg falaznak neki. Lényegtelen, az egyetlen lényeg, hogy nem akarja, hogy rólad tudjanak. Aki meg a legközelebbi rokonainak se hajlandó bemutatni, felvállalni, azt semmi esetre sem tartanám komolynak. Konkrétan az orrodnál fogva vezet, mindig mikor kicsit megjön az eszed és rájössz arra, hogy ez fura és otthagynád, elkezd mentegetőzni, hogy dehát ő szeret téged, majd mikor visszanyeri a bizalmad, pontosan úgy viselkedik, mint annak előtte. Ha annyira szeret téged, mint mondja, akkor ne csak szavakkal erősítse, hanem éreztesse is, csak mert a tettei nem éppen a hatalmas szeretetéről tanúskodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!