Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem mutat be egy év...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mutat be egy év után a szüleinek?

Figyelt kérdés
18 vagyok ez a második komolyabb kapcsolatom. Egy éve leszünk együtt lassan, elég zűrös néha a kapcsolatunk, 2szer megcsalt azóta teljesen máshogy bánik velem, de a szüleit nem ismerem és nyaggatom szegényt, hogy ideje lenne őket megismerni.

2023. júl. 25. 16:28
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Két megcsalás után azért, mert lesz 3. és 4. is :D
2023. júl. 25. 16:50
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet, hogy meg fog még csalni téged
2023. júl. 25. 17:05
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Miért nyaggatod? Minek kellene őket megismerni? Teljesen felesleges.
2023. júl. 25. 17:12
 4/32 anonim ***** válasza:
95%

Aranyos vagy. Egy állandó dugópajtinak tart, akihez láthatóan hűség és mélyebb érzelmek nem kötik, és nem akar előrefele építkezni, ezért nem mutat be téged. Neki jó így, amíg nem talál nálad jobbat, addig pedig dug akit ér. Mikor fogod fel végre a valóságot?

A barátnőmet két hét után ismerte a családom és a háromból két baráti társaságom, és büszkén vittem ide-oda azonnal. Ha valaki húzodozik ettől, az egy fantasztikus indikátor arra, hogy nem biztos abban hogy veled van az előre.

2023. júl. 25. 17:46
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha a 2 megcsalás után nem volt elég egyértelmű számodra: nem tervez veled hosszútávra és komolynak sem tartja a kapcsolatot, szimplán tetszik neki, hogy valaki szereti őt, de annyira nem tart téged fontosnak, hogy azoknak az embereknek is bemutasson, akik születése óta ismerik őt.
2023. júl. 25. 17:52
 6/32 anonim ***** válasza:
51%
"Figyu, Dzsulió, mé' mutattál be apádéknak?"
2023. júl. 25. 18:19
 7/32 A kérdező kommentje:
Igazából eléggé a szívemhez nőtt, mondta hogy nagyon jól érzi magát velem. De egy veszekedésnél kicsúszott a száján, hogy ha más is lenne képben ő már nem lenne velem. De nem tudom elengedni az emlékeinket. Sokat járunk bulizni, sokszor alszik nálam, a nyaralónkba voltunk , nemrég tértünk haza, nagyon jól éreztem magam vele, viszont úgy érzem nem igazán akar előre lépni, ő alig hív el valahova.
2023. júl. 25. 19:21
 8/32 anonim ***** válasza:
87%

"Igazából eléggé a szívemhez nőtt"

. Egy háziállatra szoktak ilyet mondani...

"De egy veszekedésnél kicsúszott a száján, hogy ha más is lenne képben ő már nem lenne velem."

. Szóval megelégszel a "ha ló nincs..." szereppel.

"De nem tudom elengedni az emlékeinket."

. A két megcsalásra gondolsz?

Úgy írsz, mintha évtizedek óta együtt lennétek...

"Sokat járunk bulizni, sokszor alszik nálam, a nyaralónkba voltunk , nemrég tértünk haza, nagyon jól éreztem magam vele, viszont úgy érzem nem igazán akar előre lépni, ő alig hív el valahova."

. Az előzőekből, és ebből is lejön, hogy nem igazán gondolkodsz éretten egy kapcsolatról. Egy dolog, hogy megvan a vonzalom, elvagytok egyműssal, de egy kapcsolatot építeni kell közösen.

Ebből nem lesz semmi, és csak hülyét csinálsz magadból.

2023. júl. 25. 20:18
 9/32 anonim ***** válasza:
38%

Mennyire hülyeség ez már!

Minden kapcsolatomat komolyan vettem, de ennek semmi köze ahhoz, hogy bemutatom vagy sem. Azt mutatom be, akivel összeházasodunk. Ilyen tinglitangli tini izéket pláne minek bemutatni, sosem értettem.

2023. júl. 25. 20:33
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne a szavaira hallgass, hanem a tetteid nézd, már pedig az elég erőteljesen azt mutatja, hogy nem érdekled annyira, hogy önmagától fenntartsa a kapcsolatotokat.
2023. júl. 25. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!