Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mutat be egy év után a szüleinek?
Aranyos vagy. Egy állandó dugópajtinak tart, akihez láthatóan hűség és mélyebb érzelmek nem kötik, és nem akar előrefele építkezni, ezért nem mutat be téged. Neki jó így, amíg nem talál nálad jobbat, addig pedig dug akit ér. Mikor fogod fel végre a valóságot?
A barátnőmet két hét után ismerte a családom és a háromból két baráti társaságom, és büszkén vittem ide-oda azonnal. Ha valaki húzodozik ettől, az egy fantasztikus indikátor arra, hogy nem biztos abban hogy veled van az előre.
"Igazából eléggé a szívemhez nőtt"
. Egy háziállatra szoktak ilyet mondani...
"De egy veszekedésnél kicsúszott a száján, hogy ha más is lenne képben ő már nem lenne velem."
. Szóval megelégszel a "ha ló nincs..." szereppel.
"De nem tudom elengedni az emlékeinket."
. A két megcsalásra gondolsz?
Úgy írsz, mintha évtizedek óta együtt lennétek...
"Sokat járunk bulizni, sokszor alszik nálam, a nyaralónkba voltunk , nemrég tértünk haza, nagyon jól éreztem magam vele, viszont úgy érzem nem igazán akar előre lépni, ő alig hív el valahova."
. Az előzőekből, és ebből is lejön, hogy nem igazán gondolkodsz éretten egy kapcsolatról. Egy dolog, hogy megvan a vonzalom, elvagytok egyműssal, de egy kapcsolatot építeni kell közösen.
Ebből nem lesz semmi, és csak hülyét csinálsz magadból.
Mennyire hülyeség ez már!
Minden kapcsolatomat komolyan vettem, de ennek semmi köze ahhoz, hogy bemutatom vagy sem. Azt mutatom be, akivel összeházasodunk. Ilyen tinglitangli tini izéket pláne minek bemutatni, sosem értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!