Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem mutat be egy év...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mutat be egy év után a szüleinek?

Figyelt kérdés
18 vagyok ez a második komolyabb kapcsolatom. Egy éve leszünk együtt lassan, elég zűrös néha a kapcsolatunk, 2szer megcsalt azóta teljesen máshogy bánik velem, de a szüleit nem ismerem és nyaggatom szegényt, hogy ideje lenne őket megismerni.

2023. júl. 25. 16:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előző válaszolókkal. Nem tervez veled, nem vesz komolyan,bármikor készen áll továbblépni, ezért nincs oka bemutatni téged a szüleinek.

Egy kapcsolat nem csak emlékekből áll, ha ezekbe kapaszkodsz a jelened/jövőd fájdalmas lesz.

Nem szeret téged, hanem kihasznál. Egy biztos pont vagy az életében, állandó dugópajtás, meg a ritka pillanatokban amikor elkapja a szeretetéhség összeölelkezik veled, közben meg folyamtosan kitekintget, keresi a többi lehetőséget. Te csak 2 megcsalásról tudsz, de hány volt valójában?

Fogd meg a maradék önbecsülésed és fuss el ettől az undorító embertől mielőtt kirak egy másik lányért.

2023. júl. 26. 16:07
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez azèrt volt mert messze laktak, ritkán jártam haza. A szülő testvèreken kívül mást nem ismer, mert rosz a családi kapcsolat. Ha ez nem áll fent, már pedig 1 èv alatt 2 szer fèlre ment, ami fèrfikènt nekem 10 èv alatt nem 0, azt jelenti, hogy szexen kívül mást nem akar.
2023. júl. 27. 07:49
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
* 10 èv alatt 0 megcsalásom volt
2023. júl. 27. 07:50
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

"2szer megcsalt azóta teljesen máshogy bánik velem, "

Semmit sem jelentesz neki, csak használ, közben keresi a nálad jobbat.

Nem tart legálisnak, ezért nem mutat be.

Miért nem rúgod ki a fenébe?

2023. júl. 28. 21:54
 15/32 A kérdező kommentje:
Ma volt ilyen családi ebéd ahol ott volt a nagymamája, szülei, nővére és végül elhívott engem. Ez ilyen grillezés féle volt.
2023. júl. 28. 22:00
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Reménytelen
2023. júl. 28. 22:08
 17/32 A kérdező kommentje:
De ha nem lennék neki fontos, akkor a családja elé se vinne.
2023. júl. 28. 22:52
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha fontos lennél neki, nem csalt volna meg KÉTSZER IS.
2023. júl. 28. 23:02
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
De figyelj én nem foglak győzködni tovább. Maradja vele, megcsal majd még 6x, már ha addig nem hagy el. Aztán tanuld meg a saját bőrödön ahogy a legtöbb tini.
2023. júl. 28. 23:05
 20/32 anonim ***** válasza:
40%
Èn 230 km re lakok a szüleimtől. Nekem a (mamár) felesègemet 6 hónap volt bemutatni...
2023. júl. 30. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!