Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá egy fiúra?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki már régóta tetszik. Bekövettem instán és ő meg visszakövetett.
Nem ismerjúk egymást még soha sem beszéltünk (szóval még azt nem tudom hogy személyiségre is bejön-e vagy nem)
Szerintetek hogyan kéne ráírnom?
2023. júl. 19. 01:08
11/13 anonim válasza:
Nevezhetjük töketlenségnek.Vannak pasik akik egyszerűen genetikailag alkalmatlanok kapcsolatok kialakítására-kinézetük nem kompatibilis a nők elvárásaival...Nos,ilyen helyzetben ha bejelölnek,joggal merül fel bennem hogy esetleg van némi szimpátia a nő részéről-ezért is fura hogy nem válaszol ha én írok rá,persze lehet kap 100 üzenetet naponta,és nem foglalkozik vele...De ha bejelöl,és utána ír is akkor biztos hogy nem reflexből nyomott a gombra.
12/13 anonim válasza:
kifelytésre - ez komojjjjjj????
13/13 anonim válasza:
Miért kell mindent túlbonyolítani?
Őszintén leírod amit nekünk is.
"Szia! Tudom, hogy nem ismerjük egymást de rokonszenves vagy és gondoltam ha nincs ellenedre beszélgethetnénk." - vagy valami ilyesmit a te stílusodban. Ha nyitott rá akkor jó, ha nem, akkor kevés időt vesztegettél rá. Ennyi.
U.I. a hozzászólások nagyja baromság, főleg aztán amik nem is a kerdéshez kapcsolódnak, fel se vedd :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!