Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan irjak rá a fiúra aki tetszik?
"Szia!😊
Kicsit nyomta már a lelkem ez a dolog. Nagyon jól éreztem magam a gólyatáborban és örülök, hogy megismerhettelek. Nagyon jókat nevettem és kicsit hiányzik a humorod is. Arra gondoltam, hogy megismerhetnénk egymást egy picit jobban. :)
Van kedved holnap kavezni?"
Én biztos valami ilyesmit írnék, mert nem vagyok híve a hosszas irogatásnak és nem is vagyok nagy pasizós. De ezt még talán le merném pötyögni:) Arra próbáltam célozni, hogy valami pozitív élményt is vigyél bele vele kapcsolatban és ne úgy kérdezd, hogy "Nem lenne kedved?". Így a biztos szerintem:)
Hát én se vagyok nagy hive a chatelesnek inkabb szemelyes beszelgetesnek. De szeretnem h azert ott is beszelgessunk. Koszonom a segitseget. Igy mar van par tampontom😊
Esetleg van valami rovidebb uzenet tipp?😅
Ez teljesen igaz. A szia mizu nagyon sablon szoveg. Meg a szoa van kedved beszelgetni is mert mar beszelgettunk ezelott...
Csak nem akarom nyomulosnak tunni
Vmi kamu indokot kell talalni, es ha latod h szivesen beszelget akkor probalni tovabb vinni a beszelgetest. Pl ez meg az milyen volt a golyataborban.
Nem kell ajtostol rontani a hazba. Barha bejottel neki valszeg az se gond.
Azt írtad beszéltetek személyesen is kicsit. Szerintem hagyd, hogy ő keressen, írjon. Az is más lenne, ha mondjuk még nem is beszéltetek volna személyesen, nem tudná ki vagy stb... Ha ő is megkedvelt akkor majd ír vagy keres élőbe. A chat az sok félreértés forrása is lehet.
Én legalábbis így gondolom.
múltkor láttam egy gólyát, nem tudott repülni, mondom na odamegyek hozzá
Amikor odaértem láttam meg hogy milyen nagy, majdnem olyan nagy volt mint én. 170 biztos lehetett, én vagyok 186-188 nem tudom pontosan
azóta gólyához nem merek menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!