Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá egy fiúra?
Van egy fiú aki már régóta tetszik. Bekövettem instán és ő meg visszakövetett.
Nem ismerjúk egymást még soha sem beszéltünk (szóval még azt nem tudom hogy személyiségre is bejön-e vagy nem)
Szerintetek hogyan kéne ráírnom?
Nos mindenekelőtt szüless meg. Ha ez meg van, ösztönösen kezd el tanulni az élethez szükséges alapvető dolgokat (Járás, beszéd, az anyanyelved, evés, majd később a törölközés), később pedig az opcionális dolgokat (Írás, olvasás, számolás, satöbbi). Majd ha eléred a 13. életéved, az otthoni számítógép, vagy a mobiltelefonod segítségével (Ha van), regisztrálj egy felhasználói profilt azon az internetes platformon, ahol jelen van a kiszemelt, jobb esetben az ellenkező nemet erősítő személy. Miután kitöltötted a megfelelő adatokkal a profilod, a kereső segítségével keresd meg a kiszemelt személy felhasználói profilját. Amennyiben megtaláltad, jelöld őt barátnak, vagy amennyiben az általad használt internetes platform oldalkövetésre ad lehetőséget, akkor tedd azt. Amennyiben viszonozza a követésed, ismételten keresd meg a kiszemelted profilját, és válaszd az üzenetküldést megcélzó ikont a képernyődön. Ha ezzel meg vagy, lélegezz mélyeket, és a megjelenő virtuális, vagy a fizikai billentyűzet segítségével kezd el írni a következő üzeneteket, a virtuális, vagy a fizikai gombok megérintése, vagy lenyomása segítségével, idézőjelek nélkül:
"Szia! Van kedved beszélgetni?". Amennyiben ez a lépés is teljesítve van, a küldés gomb megnyomásával küldheted el az üzenetet. Ettől a perctől nincs más teendőd, csak várni a választ. A továbbiakban, ha a beszélgetést folytatni szeretnéd, már nincs szükség a profil folyamatos felkeresésére, ugyanis a beszélgetés a csevegéseid között is megjelenik, így elegendő, ha csak megnyitod a csevegési előzményeid, és ott lesz a kiszemelt személyeddel való üzenetváltás.
Erre a részletes kifelytésre azért volt szükség, mert szemmel láthatóan te az életképtelenek közösségét erősíted. Az a másfél perc alatt, amíg kiírtad ezt a kérdést, felmehettél volna az instára, és megkérdezhetted volna tőle, hogy van-e kedve ismerkedni. Ha ez nem megy, akkor hogyan fogsz boldogulni az életben? Egyáltalán te szoktál személyesen ismerkedni? Csak mert eléggé a nemleges válasz felé akar billenni a léc, mert ha ismerkednél, és nem csak azt a buzy telefont nyomkodnád egész nap, hanem teszemazt kimozdulnál, akkor egy ilyen alapvető kérdés nem kellene, hogy lelkibetegséget okozzon.
Remélem tudtam segíteni neked a túlélésben eme cudar világban!
Szia, xy vagyok!
Látom bekövettük egymást! Részedről szándékos volt, vagy véletlen? 😅
Valami ilyesmi kezdet szerintem megteszi.
"Nem ismerjúk egymást még soha sem beszéltünk (szóval még azt nem tudom hogy személyiségre is bejön-e vagy nem) Szerintetek hogyan kéne ráírnom?"
Sehogy.
"Ha én írok rá arra a nőre aki bejelölt,nem fog válaszolni...Kizárólag akkor alakul ki kommunikáció,ha a nő kezdeményez."
Ilyen töketlenek a pasik manapság: személyesen eleve nem is próbálkoznak, és az első nehézségnél feladják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!