Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen indokkal írnátok rá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen indokkal írnátok rá egy sulitársatokra?

Figyelt kérdés

Nem feltétlen egyből olyan ismerkedés, inkább barátkozás és ha minden passzol akkor továbblépni.

Nem igazán beszéltem vele suliban, max. 1-2 szót. Most van neki alakulója meg minden, szóval nem akarok úgy írni.

Meg igazából én ilyen kis csendes srác vagyok, szóval egyből lejönne neki hogy mit akarok ha csak úgy ráírnék valamit.

Neten is csak annyit dumáltunk hogy átküldött egy vázlatot 1 éve.

2023. júl. 11. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
köszönj neki és ha vissza ír, akkor tudni fogod hogy van értelme foglalkozni vele. ha nem válaszol, akkor nem érdekled.
2023. júl. 11. 21:34
 2/7 A kérdező kommentje:
vissza ír mert nem bunkó lány, suliba is hallottam már párszor hogy valakivel írogatott és sokszor hangot adott hogy unja már
2023. júl. 11. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
1# akkor írj rá és bármilyen indító témával el kell kezdeni a beszélgetést.ha tudod, hogy mi az érdeklődési köre, akkor arról kezdj el beszélgetni vele.
2023. júl. 11. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Kuldj neki egy vicces kepet vagy videot, sztem ezzel nem lohetsz melle. Vagy kerd ki a velemenyet vmivel kapcsolatban: pl kozvelemeny kutatast tartassz. Ebbol mar ki lehet indulni es meg is van a tema.
2023. júl. 11. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha belefutsz a barátzónába, onnan nehéz menekülni. Vagy kapcsolat, vagy barátság legyen a cél, mert az utóbbiból ritkán következik az előbbi.
2023. júl. 12. 00:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát igazából pont nagyon rosszkor akarsz vele beszélgetést kezdeni. Amiket előttem írtak szinte mind olyanok, hogy egyből tudná mit akarsz. Feltételezem osztály- vagy legalább évfolyamtársak vagytok, és gondolom már legalább két éve. Ha ennyi idő alatt alig beszéltél vele, akkor a nyári szünet kellős közepén nem tudsz úgy ráírni, hogy ne nézzen hülyének.

Esetleg egy közös baráton keresztül, ha mondjuk egy buliban vagytok, akkor el tudsz vele kezdeni beszélgetni, és utána már normális, ha ráírsz. Ezen kívül nem tudom elképzelni, hogy bármi esélyed legyen.

2023. júl. 12. 10:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én voltam tini és is indokokat kerestem... Mai felnőtt fejjel mondom, ne keress indokot! Egyszerűen írj rá. Kérdezd a hobbijairól és ha van valami közös, akkor beszéljetek arról. Pl gaming, sorozatok, foci stb
2023. júl. 13. 08:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!