Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondta nekem egy fiú,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta nekem egy fiú, hogy bármit elhinnék neki, bármit hazudhatna, és bármit elhiszek bárkinek? Miért mondja?

Figyelt kérdés

És azt mondta, hogy legszívesebben, őszintén megölné azokat, akik velem játszottak valaha.

Azt írta, hogy a "ribi barátnőidnek a szájába tuszkolnék egy köteg pénzt, ha már úgyis erre vágynak, megvéve őket, hogy szálljanak le rólad", a "hímringyóknak pedig akkorát behúznék, hogy konfettiként repüljenek a fogaik".

Ez azért kicsit extrém nem?!

Tényleg kicsit naív vagyok néha, de azért ezt túlzásnak érzem...

2023. júl. 5. 23:12
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Túlzás, beteges. Also, amelyik kutya ugat nem harap, minél nagyobb a szája négyszemközt annál inkább lökne támadók elé ilyen esetben. Biztos, hogy vele nem gondolkodnék hosszú távon bármit is tervezel. Persze értsen veled egyet meg álljon melléd érezzen együtt nem tudom de van egy határ.
2023. júl. 5. 23:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ő tud valamit, amit te nem pl a barátaiddal kapcsolatban, ezért gondolkozik így..?

De tényleg elég furcsa, hogy neked ilyeneket mond😶

2023. júl. 6. 00:16
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
inkább felejtsd el, ez egy pszichopata, még sorozatgyilkos is lehet belőle
2023. júl. 6. 01:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyennel nem jönnék össze.Kicsit fura a srác.
2023. júl. 6. 01:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem értem... Hány red flag kell egy csajnak, hogy rájöjjön, hogy a barátja nem normális? Ez nem elég önmagában? Ki az, aki erre azt mondja, hogy "persze szerelmem, ez tök rendben van, megértelek"?

A mondás többnyire igaz, hogy amelyik ugat az nem harap, de ha egy csaj egy ilyen után nem hagyja ott a csávót, akkor a benne égő agresszivitás tüzét táplálja, ami akár rá is kihathat. Gondoljunk bele, pillanatnyilag a barátaira féltékeny...mit tenne szerelmi féltékenység esetén? Amúgy az ürge talán még úgy is érezheti, hogy tökre igaza van, mert hát nincs következménye annak, amit mond. Az ilyen pszichopatákat el kell takarítani mindenki életéből.

2023. júl. 6. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!