Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta nekem egy fiú, hogy bármit elhinnék neki, bármit hazudhatna, és bármit elhiszek bárkinek? Miért mondja?
És azt mondta, hogy legszívesebben, őszintén megölné azokat, akik velem játszottak valaha.
Azt írta, hogy a "ribi barátnőidnek a szájába tuszkolnék egy köteg pénzt, ha már úgyis erre vágynak, megvéve őket, hogy szálljanak le rólad", a "hímringyóknak pedig akkorát behúznék, hogy konfettiként repüljenek a fogaik".
Ez azért kicsit extrém nem?!
Tényleg kicsit naív vagyok néha, de azért ezt túlzásnak érzem...
Lehet ő tud valamit, amit te nem pl a barátaiddal kapcsolatban, ezért gondolkozik így..?
De tényleg elég furcsa, hogy neked ilyeneket mond😶
Én ezt nem értem... Hány red flag kell egy csajnak, hogy rájöjjön, hogy a barátja nem normális? Ez nem elég önmagában? Ki az, aki erre azt mondja, hogy "persze szerelmem, ez tök rendben van, megértelek"?
A mondás többnyire igaz, hogy amelyik ugat az nem harap, de ha egy csaj egy ilyen után nem hagyja ott a csávót, akkor a benne égő agresszivitás tüzét táplálja, ami akár rá is kihathat. Gondoljunk bele, pillanatnyilag a barátaira féltékeny...mit tenne szerelmi féltékenység esetén? Amúgy az ürge talán még úgy is érezheti, hogy tökre igaza van, mert hát nincs következménye annak, amit mond. Az ilyen pszichopatákat el kell takarítani mindenki életéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!