Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom kiheverni a szakítást?
1 hete , hogy kirakott barátnőm , hirtelen ért, én nagyon szeretem még mindig, nem tudom magam túltenni rajta, hiába letiltottam mindenhonnan, konkrétan itthon se vagyok soha, bulizok, kocsikázok, de nem tudom kiverni a fejemből…
Majdnem 5 évet voltunk együtt, így soha senki nem fogja szeretni mint én.. félek sose fog elmúlni ez az érzés iránta, nagyon nagyon rossz kedvem van, és ez csak egyre rosszabb… érzem, hogy napról napra egyre jobban hiányzik, nem eszek szinte semmit , nem tudok még a kajára se nézni… nagyon kivagyok :(
Valaki esetleg tudna e valami tippet adni, mivel tudnám lezárni magamba , mert megőrülök , úgy érzem mintha nem lenne meg egy darab a szívemből….
1 hét alatt jó, hogy nem tudsz kiheverni egy 5 éves kapcsolatot.
Hónapok vagy akár évek fognak kelleni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!