Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy rámírjon a lány?
Figyelt kérdés
Most érettségiztünk és ráírtam hogy milyen lett neki az írásbeli, utána megkérdeztem a szóbelit. Szóval 2x ráírtam már.
Direkt úgy hogy még ne tudja a szóbeli eredményét, és ha szeretné akkor megtudja mondani miután megtudta. De nem ír rám. Akkor nem érdeklem?
Nekem már harmadjára is ráírni ciki lenne, nem?
2023. jún. 23. 22:34
1/8 anonim válasza:
Veszteség nem ér, ha írsz neki harmadszor is. De negyedikkel már ne próbálkozz. A logikádat végképp nem értem: mért jó neked, hogy akkor kérdezel rá valamire, amikor az érintett még nem tudhatja a választ?
2/8 anonim válasza:
Más másodszorra is ciki volt, sajnos ez így nem fog menni. Hidd el, írt volna, ha érdekelnéd.
3/8 A kérdező kommentje:
Miért volt ciki?
2023. jún. 23. 23:28
4/8 anonim válasza:
Ezt hívják úgy, hogy needy vagy. Nem várod meg, hogy válaszoljon, ezért ráírsz újra.
5/8 A kérdező kommentje:
de hát válaszolt
Beszélgettünk pár mondatot.
2023. jún. 23. 23:44
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem érdekled. Az ilyen hozzáállású pasikat kerülni szoktuk.
7/8 anonim válasza:
#5 De csak egy pár mondatot. Ha érdekelnéd, akkor valszeg hosszabb lett volna az a beszélgetés.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell ennyire lelombozni
Az is lehet hogy csak nincs kedve vagy elfelejtette lehet ha írnál neki hogy hogy vagy miújság és ezt egy hónapig minden nap írnád neki és visszaírna hogy minden rendben veled? Akkor ha egy hónap után random nem írnál rá reggel hogy mizu miújság? Akkor ő írna rá mert tényleg érdekelné hogy hogyhogy nem írtál talán haragszol Stb. Stb. Sok sikert
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!