Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mire volt jó ?
Figyelt kérdés
Tehát 3 hónapja hogy otthagyott az Ex barátnőm szo nélkül majd rám irt elkezdtünk beszélni május 27.-én aztán szoba hozzta mi lenne ha mi újra együtt lennénk én mondtam neki hogy nekem ahhoz elobb újra megkell biznom benne azt mondta nem sietünk el semmit persze mellettem ott volt a palija aki miatt elhagyott és az ő elmondása szerint nem szereti a csavot mert ő nem en vagyok aztán azt mondta hogy egyenlőre nem mond semmit mert neki tisztába kell tennie magát hogy mit akar mit erez hogy van e értelme újra kezdeni én azóta írtam neki 2x nem nézte meg majd tegnap előtt letiltott.. ez most miért ? Mi értelme volt ennek ?2023. jún. 18. 17:17
1/5 anonim válasza:
Az ég világon semmi. Egy hülye liba. Jobb neked nélküle..
2/5 anonim válasza:
Tuti fog még írni. Biztos össze veszett a mostani palijával és vissza akart vágni neki, úgy hogy újra össze jön veled. Közbe meg kibékültek. Ha ír még legyél annak tudatába, hogy már nem gondolja veled komolyan.
3/5 anonim válasza:
A kettes leírta. Egyébként nőzés helyett inkább gyakorold a helyesírást, mert 16+ évesen már ciki analfabétának lenni.
4/5 anonim válasza:
Én soha nem mennék vissza egy ilyen csajhoz.
5/5 anonim válasza:
A csaj azt hitte talált magának egy náladnál jobb jobb palit. Tévedett....
A második részre pedig arra gondolok, hogy nem elég rossz az új hím ahhoz, hogy otthagyja, de annyira igen, hogy B tervnek bekészítsen, reménykedve, hogy majd visszafogadod.
Ne tegyél így. Hogy egy mondással éljek "A szemét kivitte magát a kukába" örülj neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!