Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? Mit csinaljak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Mit csinaljak ilyenkor?

Figyelt kérdés

Ilyet ír a srác hogy ha nem találkozom vele megöli magat ilyenkor mit kene tennem.

Mert felek h tényleg megteszi

2023. jún. 6. 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ilyenbe keveredtél!

Nagyon nehéz lehet a helyzeted, viszont semmiképp ne találkozz vele, amennyiben nem akarsz. Az ilyenekből lesznek a kényszer kapcsolatok. Aki meg akarná tenni, nem hangoztatná.

Mint ahogy előttem mondták, beszélhetsz te/a te szüleid az ő szüleivel. Amennyiben van közös tanár, vagy valami (nem írtad le, hogy honnan ismered) tőle is kérhetsz segítséget

2023. jún. 7. 12:30
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Találkozz vele, én azt mondom, de legyenek ott barátaid... Mondd meg, hogy most találkozál vele, meg minden, de értse meg, hogy nem akarsz. Öleld meg, meg hasonlók, de ne engedj többet. Én is éreztem így már magam, így legalább jobban el tudtam engedni. Szóval saját tapasztalat. (Nem fenyegetőztem azzal, hogy megölöm magam, amúgy, de mondtam neki, hogy nem bírok élni nélküle, és igen, úgy éreztem magam.)
2023. jún. 7. 12:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Le kell tiltani az ilyen gyenge idegzetű macskajancsit.
2023. jún. 7. 13:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Már előtte is megfogalmazódott benne ez a kérdés, nem miattad
2023. jún. 7. 13:37
 15/15 anonim ***** válasza:
85%

Megmondani neki, hogy azt csinál amit akar, de a saját tetteiért aminek a következményeivel tisztába van ne téged tegyen felelőssé. A zsarolás meg undorító, legyen kedves veled és másokkal szemben is mellőzni az ilyesfajta viselkedését.

Aztán tiltás majd törlés. Szüleinek hiába szólsz. Normális gyereknek ilyen eszébe se jut. Vagy a szüleitől tanulta ezt vagy annyira nem érdekli a saját gyerekük hogy még te lennél a hibás, mert szólsz nekik erről.

2023. jún. 7. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!