Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire normális/elfogadha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális/elfogadható szerinted?

Figyelt kérdés

Érettségiző diák vagyok tehát elmúltam 18 éves.

Na és a 2 suli( gimi és általános ) úgy van hogy egymás mellett. Van egy lány akit sokszor látok, és nagyon tetszik (nyilván általános sulis).

Mindig egyszerre végzünk és együtt megyünk a buszmegállóba, azon gondolkodtam hogy elkérem az instagramját, de nem lenne fura hogy egy (szerintem) 8.osztályos lánytól kérem el úgy hogy én meg elmúltam 18 éves?

2023. jún. 6. 15:11
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
70%

Akkor újból:

,,Nem érzem magam gyereknek a 17 éves páromhoz képest, de amikor egy 20 évessel alakult, hozzá képest éreztem gyereknek magam“

Ugyanis!! 20 évesen ő már dolgozik, elköltözött, én pedig bőven tanulok még.

Pár év, neked is munka lesz, költözés, amíg ő tanul, ne adj isten akkor kezdi el csak a gimit

2023. jún. 7. 13:16
 32/39 A kérdező kommentje:

Pár év múlva nekem egyetem lesz, de nem akarok vitázni, nem akarok semmit, mondjuk hogy megértem amit mondasz.

De ez a te eseted, te gondolod úgy hogyha valaki dolgozik te meg tanulsz az világi katasztrófa. Miből gondolod hogy ez neki is gondot jelentene?

2023. jún. 7. 14:09
 33/39 A kérdező kommentje:

"Pár év, neked is munka lesz, költözés, amíg ő tanul"

Tegyük fel én elköltöztem otthonról és ő meg iskolába jár. Mi itt a probléma? Mik ütköznek egymás útjába? Érthetetlen a probléma.

2023. jún. 7. 14:10
 34/39 anonim ***** válasza:
75%
Egyáltalán honnan veszed, hogy bármi közöd lesz hozzá? 14-18 év között nagy a korkülönbség, viszonty 32 és 36 között már elfogadható. Az a baj,hogy hiába írunk neked bármit, nem fogod fel, hogy ez nem elfogadható. Egy felnőtt 18 éves férfi vagy (papíron), aki egy 14 éves lányról fantáziál és megakarja rontani. Szerinted ez normális dolog? Te úgy gondolod, hogy ez elfogadható? És ha más is ezt teszi? Az téged feljogosít arra, hogy megronts kislányokat? Felnőtt férfi vagy neked kellene példát mutatnod! Egyébként a válaszaid alapján én nem aggódok. Ép eszű lány, nő soha a büdös életben nem jönne össze veled. Szerintem ha odamész hozzá kifog nevetni. Mivel itt kérdezel, valószínűleg nem vagy a legélesebb kés a fiókban, azaz nem vagy 10/10. Szerintem sose volt még barátnőd és ronda is vagy. A korodbeliek felé nem mersz nyitni, mert vagy sok elutasítást kaotál, vagy mert túl gyáva vagy (tudod, hogy elutasítanának). Ott állsz a buszmegben, csorgatod rá a nyáladat szerinted nem tudja, hogy bámulod? Elárulom, hogy a lányok ezt megérzik és kínosnak tartják. Örülj, hogy nem szólt be, amiért bámulod. Szerintem ha valahogy összeszeded a bátorságodat és odamész hozzá, furán fog rádnézni és creepy-nek fog tartani. Talán kedves lesz, hogy kerülje a konfliktust, amiből te azt fogod leszűrni, hogy biztos bejössz neki. Sajnos ez nem így szokott lenni. Ne hitegesd magad. Az eset után még a buszon elfogja küldeni a barátnőinek, hogy mennyire gáz csávó ment oda hozzá. (TE) Szerintem még ki is fognak nevetni. Legközelebb a barátnőivel, ismerőseivel lesz a buszmegben és megfogod hallani, hogy sutyorognak és elítélően néznek rád. "Nézd ott van az a csávó, aki odajött a multkor!" "Úristen de gáz, mégis mit remélt?"
2023. jún. 7. 14:42
 35/39 anonim ***** válasza:
22%

Sok agymosott birka...NEM, egyáltalán nem gáz a 14-18-as párosítás, simán meg lehet próbálni.

Természetes, hogy lassabban kell haladni, mint egy korodbelivel, de gondolom, nem is rögtön az ágy a cél.

2023. jún. 7. 16:15
 36/39 anonim ***** válasza:
67%
Megszólalt az alul iskolázott :D Kedves 35. válaszoló! A kérdező válaszaiból kiderül, hogy ő is megakarja dugni a lányt, mint ahogy azt a hozzá hasonlók teszik a szintén nagyon fiatalokkal. Ha ez nem esett le neked, akkor te vagy a birka.
2023. jún. 7. 16:33
 37/39 A kérdező kommentje:
33-as válaszom annak a 17 éves csajszinak szólt, tőle várom a reakciót, remélem meg is érkezik még ma.
2023. jún. 7. 17:11
 38/39 anonim ***** válasza:
56%

Itt a 17 éves ,,csajszi”, csak szimplán van élete és nem minden idejét az interneten tölti.

,,Tegyük fel én elköltöztem otthonról és ő meg iskolába jár. Mi itt a probléma?”

Hogy te egy felnőtt vagy, ő pedig gyerek :D

,,Mik ütköznek egymás útjába? Érthetetlen a probléma.”

Már párszor én is és mások is elmondták előttem. Szomorú az ilyen felfogás

2023. jún. 7. 20:30
 39/39 anonim ***** válasza:

Az a baj Kérdező, hogy ti két más korszakában jártok éppen az életnek. Ha ő most 8.-os, jövőre fogja elkezdeni a gimit. Te pedig az egyetemet. Alapból nem gondolom, hogy fenntartható egy gimis-egyetemista kapcsolat, max. akkor ha 1 év van a két fél között, és a másik is mondjuk 1 éven belül egyetemista lesz. De nálatok ez négy év. Engedd el ezt Kérdező, nem normális ez így. Találsz majd nem sokára biztos egy korban hozzád jobban illő lányt.

De csak hogy hozzak egy példát:

nem rég egy végzős fiú a sulimból (19 éves, mivel 5 évesen volt) összejött egy 14 éves lánnyal. Kivétel nélkül mindenki elítéli őket, és nagyon bizarrnak tartja ezt a kapcsolatot. A lány nem meri elmondani otthon és sanszos, hogy a csávó sem nagyon említi 19 évesen a 14 éves barátnőjét. Csak hogy felfogd: ez nem olyan dolog, amivel dicsekedni lehetne.

2023. jún. 8. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!