Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire normális/elfogadha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális/elfogadható szerinted?

Figyelt kérdés

Érettségiző diák vagyok tehát elmúltam 18 éves.

Na és a 2 suli( gimi és általános ) úgy van hogy egymás mellett. Van egy lány akit sokszor látok, és nagyon tetszik (nyilván általános sulis).

Mindig egyszerre végzünk és együtt megyünk a buszmegállóba, azon gondolkodtam hogy elkérem az instagramját, de nem lenne fura hogy egy (szerintem) 8.osztályos lánytól kérem el úgy hogy én meg elmúltam 18 éves?

2023. jún. 6. 15:11
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
83%
#10 Igen, ráadásul remélhetőleg egy normális emberrel, aki korban is illik hozzá.
2023. jún. 6. 17:52
 12/39 A kérdező kommentje:
Miért olyan nagy probléma 4 év eltérés?
2023. jún. 6. 17:54
 13/39 anonim ***** válasza:
89%
Mi a franc? Tényleg ennyire szánalmas a helyzeted? Nem tudsz korodbelit találni?
2023. jún. 6. 19:04
 14/39 anonim ***** válasza:
89%
"Meddig várjak?" Ezt grooming-nak hívják és elfogadhatatlan! Kezeltesd magad! Miért olyan nagy probléma? MERT Ő MÉG GYEREK! Te már nagykorú vagy! Ez nagyon beteges és nem normális dolog!
2023. jún. 6. 19:06
 15/39 A kérdező kommentje:

Nem gyerek, most ha 14 éves létesít vele akármilyen kapcsolatot akkor mivan? Nem mindegy hogy 18 vagy 14?

14 évesen is volt 14 éves barátnőm, ugyan azt csináltam vele akkor is mint most amit csinálnék.

2023. jún. 6. 19:17
 16/39 anonim ***** válasza:
78%

Nem, nagyon nem mindegy, hogy hány évessel van kapcsolatban.

17 éves lány vagyok, visszahátráltam egy 20 éves fiútól, mert őt felnőttnek látom, magamat pedig gyereknek. És lám, nem kezdett el őrült módjára viselkedni, elfogadta a döntésem.

Három évvel ezelőtt elképzelhetetlennek találtam, hogy egy tőlem idősebb (de azt is, hogy egy velem egy időssel) személlyel kapcsolatba lépjek.

Egyik barátnőm saját bőrén tapasztalta azt a korkülönbséget, ami a te esetedben is megtalálható.

El nem tudom mondani, hogy milyen kibeszélés, bántalmazás áldozata lett a kortársai körében, ugyanis SENKI normális ember nem képes elfogadni, hogy egy kisgyerek egy fiatal felnőttel járjon.

Rengeteget tesz az a négy év. Védd meg magad és őt is.

2023. jún. 7. 10:12
 17/39 A kérdező kommentje:
Ha gyereknek érzed magad miért ismerkedsz?
2023. jún. 7. 10:19
 18/39 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ezt a törvény bünteti. Mindenképp menj el dokihoz. Nem szeretném ha pedok szabadon járkálnának.
2023. jún. 7. 10:21
 19/39 A kérdező kommentje:

Pedofil az aki a nemi érés előtti gyerekeket kedveli, de ez a lány már tök nőies, tehát nem vagyok pedofil.

Nagyon tudatlan emberek vannak ezen az oldalon.

2023. jún. 7. 10:22
 20/39 anonim ***** válasza:
97%

16-os vagyok

Ismerkedhetek, nem? Nem érzem magam gyereknek a 17 éves páromhoz képest, de amikor egy 20 évessel alakult, hozzá képest éreztem gyereknek magam

2023. jún. 7. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!