Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri még ráírni?
Figyelt kérdés
Szóval volt egy csaj, akivel beszélgettem egy időben, de picit átbaszott, erre kifakadtam és összekaptunk. Én már nem akarnék többet a csajtól, és mint kiderült, részéről sem volt meg soha a szikra. Viszont még barátként szívesen beszélnék vele. Meg úgy érzem, hogy ez amolyan rendezetlen ügy, és nyugodtabb is lennék, ha jóban lennénk, nem akarom, hogy úgy maradjon meg, mint csalódás, mert amúgy normális csaj. Hozzátartozik, hogy valószínűleg sose fogjuk látni egymást, max egy nagyon véletlen alkalmával, mivel másik városban él. Majdnem fél éve beszéltünk utoljára, ezért hatna nekem furán ha ráírnék, nehogy az jöjjön le neki, hogy biztos hiányzik és most akarok bepróbálkozni másodjára.2023. máj. 21. 23:24
1/4 anonim válasza:
Ez rajta is múlik, nyilván, ha ő szeretne barátkozni akkor nem lesz semmi baj, de ha szarik a fejedre, akkor tényleg csalódás lesz belőle. Amúgy meg találsz annyi más jófej lányt, még barátnak is, és ha sosem fogod látni, akkor valószínűleg még érdekel téged a lány, mégha ezt magadnak sem vallod be.
2/4 A kérdező kommentje:
Hááát, igazából ettől azért nem félek, mert az elmúlt időben sokszor rájöttem, hogy miért nem akarok tőle semmit, igazából olyan idegennek tűnik nekem, hogy nem tudom elképzelni a barátnőmnek. Nyílván sok más lány is van, de most vele szeretném rendezni ezt, hogy ne így maradjon meg egyikünknek se a dolog.
2023. máj. 22. 07:22
3/4 anonim válasza:
Elfelejteném. Önbecsülés, méltóság is van a világon.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, végül annyiban hagytam a dolgot, rájöttem, hogy hülyeség😅
2023. júl. 6. 01:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!