Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri ráírni?
Van egy lány, akivel 3-4 éve nem találkoztam, most másik városban élünk(kb.100 km-re egymástól), szóval csak a facebook maradt.
Eddig jó is lenne, de nem hiszem, hogy nagyon érdekelném(amikor legutóbb találkoztunk, akkor észre sem vett szinte, de előtte meg ő jött még oda hozzám köszönni, vagy például új facebook fiókot hozott létre, viszont engem nem is jelölt be az új fiókjáról, de amikor én bejelöltem, akkor visszaigazolt). Szóval nem igazán tudom, hogy hogyan venné, ha hirtelen elkezdenék közeledni hozzá.
Ti ráírnátok ebben a helyzetben?
Lehet ezek csak kifogások, de nem teljesen tiszta számomra, hogy most hogyan is állunk egymáshoz.
Írj rá nyugodtan. Ha nem nyílik meg olyan értelemben, akkor csak felkerestél egy régi ismerőst. Viszont ha érdeklődik, akkor lehet egy (akár rövid-, akár hosszútávú) kapcsolatod is.:)
És ha kioffol? 100km-re laktok egymástól. Mennyi az esélye annak, hogy összefuttok?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!