Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri ráírni a srácra?
Igazából van egy srác akit nem ismerek személyesen, csak láttam már képeit a neten és eléggé szimpatikus. (A stílusa is tök jó, meg a hobbink is ugyanaz.) Egyszer egy bulin az egyik barátom aki amúgy jóban van vele, rairt a telomrol, és akkor aztán beszéltünk pár sort. Másnap rairtam hogy ne haragudjon (persze nem sajnáltam a dolgot, csak egy ürügyet kerestem, hogy beszélhessünk) és akkor is beszéltünk, de mivel nekem kicsit úgy tűnt mintha el lenne szállva magától, ezért az utolsó üzenetét, amire nem nagyon lehetett már mit írni, csak leseeneltem. Azóta nem beszéltünk, viszont én szívesen beszélnék még vele, a barátaim azt mondják hogy írjak rá, de én nem tudom, hogy kéne-e egyáltalán. A srác aki amúgy jóban van vele és rairt a telomrol, azt mondta, hogy elvileg ez a srác szerint azért nem beszéltünk, mert én nem válaszoltam neki. Viszont úgy gondolom, hogy ha igazán szimpatikus lennék neki, akkor írna.
(Bocsánat ha nem nagyon követhető a történet.)
16L
Ha bejon akkor irj ra leci!!! egyszer elunk, tobb eselyed nem lesz, meg fogod banni ha nem teszed. Aztan a vegen a "mi lett volna, ha" -n fogsz bankodni. Es ha a fiu mar tudja ki vagy, mert megjegyezte hogy nem irtal, az mar jo.
Viszont ha rairsz, es utana nem keres, szerintem azutan ne fuss utana.
Sok szerencset :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!