Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megéri ráírni a srácra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri ráírni a srácra?

Figyelt kérdés

Igazából van egy srác akit nem ismerek személyesen, csak láttam már képeit a neten és eléggé szimpatikus. (A stílusa is tök jó, meg a hobbink is ugyanaz.) Egyszer egy bulin az egyik barátom aki amúgy jóban van vele, rairt a telomrol, és akkor aztán beszéltünk pár sort. Másnap rairtam hogy ne haragudjon (persze nem sajnáltam a dolgot, csak egy ürügyet kerestem, hogy beszélhessünk) és akkor is beszéltünk, de mivel nekem kicsit úgy tűnt mintha el lenne szállva magától, ezért az utolsó üzenetét, amire nem nagyon lehetett már mit írni, csak leseeneltem. Azóta nem beszéltünk, viszont én szívesen beszélnék még vele, a barátaim azt mondják hogy írjak rá, de én nem tudom, hogy kéne-e egyáltalán. A srác aki amúgy jóban van vele és rairt a telomrol, azt mondta, hogy elvileg ez a srác szerint azért nem beszéltünk, mert én nem válaszoltam neki. Viszont úgy gondolom, hogy ha igazán szimpatikus lennék neki, akkor írna.

(Bocsánat ha nem nagyon követhető a történet.)

16L

2022. jan. 6. 18:03
 1/10 anonim válasza:
100%
Írj neki. Ha nem próbálod meg sosem lesz esélyed közelebb kerülni. Vagy így vagy úgy, de egyszer kapcsolatba kell lépni vele. (Ha már ő nem teszi). Különben nem fog semmi történni.
2022. jan. 6. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha bejon akkor irj ra leci!!! egyszer elunk, tobb eselyed nem lesz, meg fogod banni ha nem teszed. Aztan a vegen a "mi lett volna, ha" -n fogsz bankodni. Es ha a fiu mar tudja ki vagy, mert megjegyezte hogy nem irtal, az mar jo.

Viszont ha rairsz, es utana nem keres, szerintem azutan ne fuss utana.

Sok szerencset :))

2022. jan. 6. 19:36
 3/10 anonim ***** válasza:

Írjál Neki!

Sok szerencsét!

2022. jan. 6. 20:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Talán úgy értelmezte, hogy nem akarsz neki válaszolni, ezért nem fog többet próbálkozni. Írj rá, nagy baj nem lehet belőle.:)
2022. jan. 6. 22:58
 5/10 AdvyTechGen válasza:
Hát ha nekem nem írnak vissza én is tartom a távolságot és nem irogálok. Mert simán azt gondolhatja, hogy láttad, de nem írtál ezért minek írjon többet ha az előzőre se reagáltál. Nekünk fiúknak, ha egy lány keresi a társaságunkat az nagyon jó érzés, elhiheted.
2022. jan. 8. 16:50
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek aki válaszolt, írtam neki végül hogy szívesen beszélgetnék vele, erre írta hogy neki is tetszik az ötlet, viszont nem kérdez semmit, mindig csak én, és előfordul hogy órákig nem is válaszol:/
2022. jan. 8. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Uhh hat az nem tul jo, nem ertem miert csinaljak, de nalam is volt mar ilyen. Az a baj hogy ilyenkor nem tul jo a beszelgetes es nem is lesz belole semmi. Lehet meg eretlen a srac.
2022. jan. 8. 23:28
 8/10 anonim válasza:
Nagyon jól tetted, hogy ráírtál! Legyél kitartó és ki fog alakulni a dolog, csak ne legyél túl nyomulós arra figyelj. :)
2022. jan. 8. 23:32
 9/10 anonim ***** válasza:
69%
Hiaba kitarto ha a srac nem viszi tovabb a beszelgetest.
2022. jan. 8. 23:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem kérdez semmit, azaz nem akar megismerni.:( Ettől függetlenül nyugodtan beszélgess vele, hátha változik a helyzet.
2022. jan. 8. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!