Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy lánnyal, de úgy érzem nagyon hullámzik nem biztos magában, lehet hogy a magasságom miatt? Nálatok hogy van ez csajok, csak akkor nézitek férfinek ha magasabb a pasi? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Nagyon jól kijövünk mint barátok, vonzalom az megvan érzem, mondta is hogy jó.pasi vagyok, meg vonzalom is van, mert már párszor megölelt hosszan, csók is volt stb, persze csak buliban, amit nem hoztunk fel utána. Csak az én 173 cm magasságom ami gond lehet, mert a lany is annyi, es imádja a magassarkúkat, persze nem hétköznap, csak alkalmakkor. Mindig mondja hogy a pasira fel szeretne nézni, legyen jó magas. Tölem pedig nem szeretne elszakadni, barátként jó vagyok neki, ezt el is fogadtam! Viszont, van egy srác aki próbalkozik nála kb 190 cm magas, nem igazán jóképű, de még lehet hogy összejönnek szerintem. Na tehát a magasság sokkal többet nyom a latba mint hogy legyen egymagas, de helyesebb a pasi? Egymagas nem indít be titeket csajok? Nem nézitek férfinek?2023. máj. 20. 07:29
1/5 anonim válasza:
Én jártam olyan lánnyal, akivel ugyanolyan magasak voltunk és sosem merült ez fel.
Viszont a te esetedben én úgy gondolom, hogy a lány ilyen átmeneti pasinak használ, amíg nem talál egy olyat, aki nem csak barát lehet. Ilyen helyzetben én is voltam többször. Amint összejön valakivel, onnantól nem fogod érdekelni. Sajnos ez ilyen.
Viszont az fontos, hogy ez nem a magasságod miatt van. Ebben biztos vagyok. Egyszerűen nem vagy úgy esete, hogy szerelmes legyen, de jó érzés neki, hogy ott vagy, amikor épp nem szerelmes másba.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen igazad lehet, hanyagolnom kellene őt, én ezt gondolom, hogy ne hasznaljon ki többé, amikor epp nincs senki kiszemeltje.
2023. máj. 20. 08:34
3/5 A kérdező kommentje:
Viszont azt mindig mondja hogy a magas pasik az esetei, a magasság nála nagyon közrejátszik szerintem.
2023. máj. 20. 08:36
4/5 anonim válasza:
Azt megpróbálhatod, hogy elhívod bulizni, hátha úgy alakulnak a dolgok, hogy mégis melletted teszi le a voksát.
5/5 anonim válasza:
A kislány még nagyon gyermeteg.
Teljesen normális, átlagmagasságod van.
Ha valaki szerelmes, azt nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!