Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így milyen?
Ha este beszéltem instán egy sráccal, és este már leláttamoztam azt amit írt de nem válaszoltam rá, és most (másnap délután) írnék rá vissza valamit, szerintetek ez így milyen? Vagy inkább hagyjam ezt már? Ilyenkor már gáz / felesleges lenne visszaírni? Vagy miért ne?
(Nem kérdés volt amit utoljára írt vagy ilyenek, csak beszéltünk mindenféléről..)
"írnék rá vissza valamit, szerintetek ez így milyen? Vagy inkább hagyjam ezt már? Ilyenkor már gáz / felesleges lenne visszaírni? Vagy miért ne?"
Írt valamit, ignorálod, aztán már ignorálnád mégjobban, mert elsőnek ignoráltad?
Ember, csak beszélgess. CSAK ÍRJ. Mi ez??? Mit csinálsz? Miért gondolkodsz ilyeneken? Beszélgetni akar a másik, beszélgess már vele, ne csavarodj már bele saját magadba. Szegény srác. Ír neked, ignorálod, és aztán még össze se tudod magad szedni annyira, hogy írj neki, hanem olyan, mintha a saját lábadban elesnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!