Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez milyen pasizós duma?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen pasizós duma?

Figyelt kérdés
A srácot Robinak hívják és én arra gondoltam hogy odamegyek hozzá azzal a dumával hogy: Szia Róbert! Lehetek a gidád?

2021. okt. 18. 11:24
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném hogy én ismerem a srácot és érti a poént plusz nem csak megdugatni akarom magam
2021. okt. 18. 11:25
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

És az hogy:

Szia, hogy vagy? Hétvégén sokszor eszembe jutott, hogy csinalhatnánk együtt valamit. Van kedved kávézni és este mozizni?

2021. okt. 18. 11:29
 3/12 anonim ***** válasza:
4%
Inkább lehetek az R-go-gidád? Akkor jobban vágja, mit akarsz.
2021. okt. 18. 11:34
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

Ismered, de nem ismered eléggé ha a gyk-n kérdezed ezt.

Amugy Róbert Gida önmaga volt szóval necces lenne ez egy személyről van szó.

Ha nem akarsz Róbert lenni akkor inkább javítsd ezt a kérdésed Micimackóra. Na de Micimackó sem a párja volt a Róbert Gida kisfiúnak. Es ugye Micimacko csak egy játék volt nem igazi medve.

Ha kielemzed akkor már az a poén inkább necces. Hogy ki volt Róbert Gida párja nem tudjuk ezt nem írta meg az író. Csak a gyerekkorának fontos játékait. A százholdas pagonyban ami szintén valószínű hogy csak a fantázia alkotta helyszín a játékmackónak,és a többi játékának. Ami igazán a barátságról szól és nem a szerelemről.

De te tudod de így ilyenformában inkább légy önmagad.

2021. okt. 18. 11:40
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
2-es válasza a legjobb. 4-es vagyok.
2021. okt. 18. 11:41
 6/12 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem a kérdező csajszika jó fej!

A 4-es versenyzőnek: áttételes az egész, és jól kell asszociálni!

A kérdező nagyon jól írta kisbetűvel a gidát, mert így a Róbert nevű kandúrnak - ha nem hülye - le fog esni a szójáték üzenete!

Amit te elmélkedtél az sem lenne hülyeség, csak azt benézted, hogy a kisbetűs "gida" már közel sem azt jelenti ebben az esetben, mint amit a nagybetűs Gidának tulajdonítottál!

Ja: és Micimackónak ehhez, ebben a kontextusban semmi köze az egészhez - ő csak nyalogassa nyugodtan a mézes kelyhet...:)

2021. okt. 18. 11:53
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Úristen!!!
2021. okt. 18. 12:22
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
Az én időmben hol voltak az ilyen önfektető rongyok? Sok időt megspóroltam volna az udvarlással.
2021. okt. 18. 12:45
 9/12 anonim ***** válasza:
41%
8# Irigy vagy... sz@r ügy az impotencia...
2021. okt. 18. 14:44
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
Ha biztos vagy benne, hohy érti a poént, akkor oké.:)
2021. okt. 18. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!