Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után miért szórakozik velem. miért szivat folyamatosan a volt barátnőm és hogyan tudom leállítani???
17F vagyok. Másfél évvel ezelőtt megismerkedtem egy lánnyal a suliban, ő volt az első barátnőm. 1 évig jártunk, szerelmesek voltunk egymásba…folyamatosan mondta hogy szeret meg szerelmes meg mások is így látták hogy szerelmes. A kapcsink változó volt, sokszor egy-két napra szakítottunk, de utána újra összejöttünk. Most karácsony előtt véglegesen szakított velem. Azt mondta hogy ha megváltozom mert sok volt a vita akkor visszatérhetünk rá. Mondtam neki hogy ne akarjon megváltoztatni ha valóban véglegesen szakít én egyáltalán nem akartam szakítani sőt próbáltam meggyőzni akkor innentől ne maradjunk barátok se és viselkedjünk úgy mintha nem ismernénk egymást és soha nem lett volna közöttünk semmi. Azt mondta oké.
A lényeg h azóta folyamatosan szivat és egyszerűen nem vágom (!!!) miért…3 fiúval kavart azóta fél év alatt a barinőjének aki jó ismim nekem is, elmondta hogy le is feküdtek. Velem nem feküdt le. De mindig magyarázza neki azóta is hogy engem szeretett belém volt szerelmes engem akart őket nem szerette, beléjük nem volt szerelmes. Most akkor mi a f… van??? Belém volt szerelmes és velem nem akart lefeküdni 1 év alatt sem beléjük nem volt szerelmes és velük meg lefeküdt 1 hét után? WTF…Meg ezek után miért mondja állandóan hogy engem szeretett??? Szeretett vagy nem szeretett? Már nem értek semmit.
Ráadásul mióta szakítottunk és a spanjaim látták hogy másokkal kavar és hallották ők is a szitkót mindennap ezzel zrikálnak, ezen röhögnek. Akikkel kavart, azok is röhögnek rajtam. Teljesen szét vagyok csúszva…
Közben volt 2 lány akik járni akartak velem utána, de nem akartam kapcsit velük mert nem éreztem semmit irántuk és úgy gondoltam ők is csak szórakozni sz…i akarnak ugyanúgy mint ő 1 évig. Kiderült hogy amikor megtudta hogy ez a két csaj járni akar velem, mindegyiket megkereste és bekavart nekik rólam…mert azt hitte hogy járni fogok velük, pedig nem akarok járni senkivel. Tiszta GYÁSZ az egész szitkó…Mindenki ezen visitozik… Miért szórakozik velem? Volt aki azt mondta hogy meg akart tanítani és utána visszajött volna de nem voltam rá vevő mert túl büszke vagyok de sztem ez f..ság. Mit csináljak? Menjek át másik suliba? Vagy beszólogassak neki? Hogy állítsam le? HELP…Azóta is folyamatosan a régi dolgainkon jár az agyam mindennap látom őt de most már hogy másokkal kavart nem fogok mégegyszer csicskagyász módon összejönni vele soha többet nem akarok tőle SEMMIT.
Ez ilyen birtoklós, uralkodós szarság, amit egyes nők csinálnak. Férfi ember nem ért ilyen szarságokat. Azt kapta, amit kért. Röhögni fogsz rajta később. Ő elcseszte, te meg nem ragadtál le egy hülye .....val.
Akik meg szivatnak, azért csinálják, mert látszik rajtad, hogy bosszús vagy. Kezdj el te is viccelődni rajta! Szard le!
Kutyaharapást szőrével. Új barinő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!