Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16-22 évesek, mennyire nehéz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-22 évesek, mennyire nehéz nektek a pártalálás?

Figyelt kérdés
Ha találsz barátnőt/barátot akkor vele mennyire lesz tartós a kapcsolat?
2023. máj. 13. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nehéz, mert sokan nem tudnak viszonozni :/
2023. máj. 13. 23:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen nehéz volt, de 18-19 körül már voltak radik, az egyikkel pedig azóta is együtt vagyok, már 1 éve tart.
2023. máj. 14. 07:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz.
2023. máj. 14. 11:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát kb. annyira hogy fel is adtam, nem tett jót az egészségemnek az ezen való görcsölés. Néha rohadtul magányosnak érzem magam, de jobb így mint folyton pofára esni.
2023. máj. 14. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

24 éves vagyok és eddig nem volt egy párkapcsolatom.Vol egy lány ismerősöm akivel nagyon jóbba voltam vele.Őt el tudtam.volna fogadni barátnőként.

Kábé ugyanúgy érzem magam mint az előttem lévő válaszoló.

2023. máj. 15. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!