Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el fog bírni engem a barátom?
Figyelt kérdés
Én olyan 40-45 kiló vagyok, ő 75-80. Hogyha beleülök az ölébe, vagy felemel, nem leszek neki túl nehéz? Mindig tartottam ettől, de talán ez még nem olyan sok. Mindketten 17.2023. máj. 11. 21:08
3/23 Nonameboi válasza:
Ha foglalkozik a testével, nem lesz gond, de szerintem akkor sem, ha nem teszi.
5/23 anonim válasza:
62 kilós nőként meg tudok emelni egy 40 kilós zsákot. Nem gyúrok vagy ilyesmi és nem is napi szinten emelgetek, tehát valószínűleg el fog bírni.
6/23 anonim válasza:
Ha picit edzel, te is el fogod bírni őt. (:
7/23 anonim válasza:
Elbírni mindenki mindent elbír, a kérdés csak az szokott lenni, hogy rossz fogásban is elbír-e, meg hogy mennyi ideig...
Nyugi, el fog bírni. De játsszunk már el a gondolattal, mi lenne, ha mégse: Akkor te fogsz égni, vagy ő? Mert megbocsáss, így is rettenetesen sovány vagy, ha valami gond van, nem téged fognak kövérnek gondolni, hanem őt fogják betegesen gyengének.
9/23 anonim válasza:
Nem vagy nehéz, el kell bírjon!
10/23 anonim válasza:
Az én párom kb 8-10 kg-mal nehezebb mint én, és simán elbír engem... mondjuk én is őt, de az lényegtelen a kérdésed szempontjából.
Viszont mi mindketten komolyan spórolunk, szóval lehet azért bír el engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!