Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fogom birni? Vagy fogom en ezt tudni csinalni?
Baratnom 18 en 20
Van egy munkalehetoseg neki ami tolem 160km-re talalhato egy kocsmaban.. ez ilyen csaladi munka oveke a kocsma. O hetvegente ott dolgozna pentek szombat vasarnap. En hetkoznap dolgozok csak. Viszont szerinte ez igy mukodne hogy hetkoznap talalkozunk es hetvegen nem. Csak en hetkoznap belefaradok a munkaba meg hetvegen nem tudunk csinalni igy semmi kozos programot. Kerdes. Ez meddig tud igy mukodni? En kiakadtam erre az egeszre de ezt o valahogy nem erti vagy nem tudom. Szeret ott lenni de igy nehez. Mi tevo legyek?
Itt úgy látom hogy te akadtál ki, ő megoldhatónak látja a dolgot, nem?
Kapcsolat kompromisszumokból is áll, ahol most elfogadod, hogy kicsit másképp tudtok találkozni mint eddig.
Aztbírom még elképzelni, hogy idővel lehet műszakot vált, de ha családi kocsma, akkor nem hinném hogy otthagyná, meg vitatkozna a szüleivel amiatt mert neked nem tetszik.
Itt most nektek kell ezt megbeszélni és úgy kitalálni programokat, hogy mindkettőtöknek jó legyen.
Eddig nem dolgozott?
Téged választott, veled akar lenni. Lehet először megpróbálnak bókolni neki, vagy flörtölgetni de te is tudod, hogy ezeket elfogja utasítani. Azért a barátnőd, mert téged akar és nem fogja azt támogatni, ha mások flörtölgetnek vele.
Akár mondd el, hogy te emiatt aggódsz, szinte biztos vagyok benne, hogy ugyanezt fogja mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!