Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki érti ezt, vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki érti ezt, vagy csak játszmázik velem?

Figyelt kérdés

Együtt szoktunk utazni a buszon. Nekem régóta bejön, de nem gondoltam, hogy párkapcsolatban van (vagy volt?).

Elején úgy volt, hogy szemeztünk; ha összefutunk, akkor próbált engem nézni; buszon is szokott nézni, ahogy felszállok. De sosem láttam, hogy valaha mosolygott rám. Megvárja engem, hogy együtt szállhassunk le. Bár lehet túl sokat képzelődök ebben?

Lépjek felé, még akkor is ha párja van?

Utóbbi időben már nem igazán szokott jeleket küldeni. Ahogy én se, miért is kezdeményezzek, ha párkapcsolatban él? Nem lenne igazságos...

Már csak az a kérdés, hogy mikor is fogok vele találkozni, mert már érettségizik...

2023. máj. 8. 10:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
27%
Szállj le a buszról…
2023. máj. 8. 12:08
 2/23 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy akivel kavart, tavaly 3x láttam egy héten...
2023. máj. 8. 12:51
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlgondoltad . Az agy képes jatszadozni. Belelatni dolgokat oda, ahol nincsenek. Engedd el, főleg hogy kapcsolatban van. Valahol van valaki, aki rád vár , de ez nem ő lesz :)
2023. máj. 8. 13:23
 4/23 A kérdező kommentje:

3# igen, igazad lehet :/

De ő az egyetlenegy, akin úgy érzem, hogy tetszem neki.

Fogalmam sincs, hogy párkapcsolatban van-e. Nem ismerem, sem a párját.

2023. máj. 8. 13:25
 5/23 A kérdező kommentje:
Ha bejönnék neki, és egyedülálló lenne, akkor csak jelezte volna, ha meg szeretne engem ismerni, nem?
2023. máj. 8. 13:27
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Vannak fiúk, akik szeretik kéretni magukat, és ha a csaj kezdeményez, viszont azert nemi előzmény kene hogy legyen. Egymásra mosolygas, esetleg egy kacsintas. Apró jelek. Az hogy radnezett többször is, lehet idegesitette, hogy nézed őt. Nehéz innen a távolból megmondani sajnos :/
2023. máj. 8. 13:35
 7/23 A kérdező kommentje:

Csak velem csinálja, más utazókat nem szokott nézni.

Én csak egy pillanatra szoktam nézni őt, hátha engem néz, és mégis...

2023. máj. 8. 13:38
 8/23 A kérdező kommentje:
Lehet az is, hogy félénk még akkor is, ha volt barátja?
2023. máj. 8. 13:39
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést. Valamiért automatikusan úgy gondoltam lány vagy. Jól gondoltam ?
2023. máj. 8. 13:42
 10/23 A kérdező kommentje:

Bocsi, lemaradt, fiú vagyok :D

Csak sajnos eléggé önbizalomhiányos...

2023. máj. 8. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!