Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felismeri tek, ha valaki...

Felismeri tek, ha valaki játszmázik veletek? Mit tesz tek, ha igen? Ti játszmáztok? Írnátok erre példákat?

Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 09:49
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
A terrorelhárítási központ (tek) nem ismeri fel.
2023. márc. 8. 09:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Azért kellett külön írnom azt a három betűt, mert máskülönben nem fogadja el a gyk rendszere. Nem lehet eldöntentendő kérdésként megfogalmazni a kérdést, ti hogy csinálnátok, ti ismertek-e stb. Így nem fogadja el.
2023. márc. 8. 10:02
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

Fel.

Nem csinálok ilyet.

2023. márc. 8. 10:05
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

Igen, fel. Példát nehéz írni, mert ha az egyén nem ismeri a saját érzéseit, nem fogja tudni beazonosítani, hogy ez játszma.

Általános sablon:

Minden olyan párbeszéd, amiben neked van bűntudatod, lelkiismeretfurdalásod, szégyenérzeted, megkérdőjelezed magad, az egy passzív-agresszív játszma a másik fél részéről.

Ezt mindenki pontosan érzi, csak nem tudja elcsípni,

mert akinek nincs fejlett személyisége, inkább azzal győzködi magát, hogy a másik biztosan nem úgy gondolta, biztosan csak segíteni akart, stb.

2023. márc. 8. 11:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor te se ismered fel ezek szerint. Esetleg utólag.
2023. márc. 8. 11:30
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Mindenki játszmázik. Van, amibe "belemegyek", van, amibe beleszaladok. Van, hogy próbálom feloldani a játszmát. Eric Berne könyvei tele vannak példákkal, olvasgasd.
2023. márc. 8. 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Ezt miből szűrted le? Értelmezted is, amit írtam, vagy csak elolvastad? Én felismerem, mert szereztem hozzá eszközöket.
2023. márc. 8. 11:38
 8/9 A kérdező kommentje:

Ebből szűrtem le: "Példát nehéz írni, mert ha az egyén nem ismeri a saját érzéseit, nem fogja tudni beazonosítani, hogy ez játszma." Mert a kérésem ellenére nem írtál példákat.

Szerintem is mindenki játszmázik, én is természetesen. Érdekesnek találom, mikor valaki azt állítja magáról, hogy ő nem.

2023. márc. 8. 11:44
 9/9 anonim ***** válasza:
31%
Ez az ajánlatunk csak mára szól. Gyorsan rendelje meg.
2023. márc. 8. 17:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!