Felismeri tek, ha valaki játszmázik veletek? Mit tesz tek, ha igen? Ti játszmáztok? Írnátok erre példákat?
Igen, fel. Példát nehéz írni, mert ha az egyén nem ismeri a saját érzéseit, nem fogja tudni beazonosítani, hogy ez játszma.
Általános sablon:
Minden olyan párbeszéd, amiben neked van bűntudatod, lelkiismeretfurdalásod, szégyenérzeted, megkérdőjelezed magad, az egy passzív-agresszív játszma a másik fél részéről.
Ezt mindenki pontosan érzi, csak nem tudja elcsípni,
mert akinek nincs fejlett személyisége, inkább azzal győzködi magát, hogy a másik biztosan nem úgy gondolta, biztosan csak segíteni akart, stb.
Ebből szűrtem le: "Példát nehéz írni, mert ha az egyén nem ismeri a saját érzéseit, nem fogja tudni beazonosítani, hogy ez játszma." Mert a kérésem ellenére nem írtál példákat.
Szerintem is mindenki játszmázik, én is természetesen. Érdekesnek találom, mikor valaki azt állítja magáról, hogy ő nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!