Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszerettem belőle?
Szia!
Nem tudom, hogy mennyi idősek vagytok, hogy mennyit találkoztok. Lehetséges, hogy megszoktátok egymást, ez nem azonos azzal, hogy ki szerettél belőle. Csak annyi, hogy gyorsan összehangolódtatok és tudod, hogy ő van neked, szereted és kész. Viszont ha visszaidézed a megismerkedésetek pillanatát, a "régi" beszélgetéseket, illetve kitaláltok néhány új programot, amit mind a ketten szerettek, akkor lehet újra fellobban benned a láng, anélkül, hogy fel kellene hozni ezt a témát. Nincs gond ezzel a témával, mert egy normális párkapcsolatban nyilván mindent megbeszélnek a felek. Viszont normálisan megfogalmazni, hogy ne értse félre a másik fél az a nehéz. Nyilván ha érdemi változás nem történik, miután megtettél minden hasonlót, amit az előbbiekben leírtam, akkor érdemes elbeszélgetni, lehet tényleg ki szerettél belőle. Viszont akkor az a fair, hogy szólsz neki erről, hátha megtudja menteni a menthetőt a másik fél ötlete.
Remélem helyrejöttök és rendben lesz minden.
K-mester
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!