Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiszerettem belőle?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszerettem belőle?

Figyelt kérdés
4-5 hónapja ismerem őt, és az elején elmondhatatlanul tetszett/szerettem, úgy éreztem szerelmes vagyok, alig bírtam kivárni míg újra láttam, egésznap rá gondoltam, ha közelébe voltam teljesen odavoltam és boldog voltam, feldobta az egész napomat az is ha csak láttam. Ez ment hónapokon keresztül, de most mióta összejöttünk kb. 3 hete érzem azt, hogy valami teljesen más. Ha beszélünk konkrétan nincs semmi extra érzésem, tök közömbös, ha rá gondolok nem mosolygok mint eddig, és nem is nagyon jön az hogy sziveket írjak neki, vagy valami ilyesmit. Ha ő írja se érzek úgy semmit. Ha a talira gondolok se tölt el boldogsággal, mintha nem is ugyanaz az ember lenne. Kiszerettem belőle? Miért? Nem szoktam ilyen hamar kiszeretni valakiből, nem értem.
2023. máj. 7. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valami történhetett ami miatt mégse tetszik "megtört a varázs". Ezt a legjobb ha tisztázod vele
2023. máj. 7. 22:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy mennyi idősek vagytok, hogy mennyit találkoztok. Lehetséges, hogy megszoktátok egymást, ez nem azonos azzal, hogy ki szerettél belőle. Csak annyi, hogy gyorsan összehangolódtatok és tudod, hogy ő van neked, szereted és kész. Viszont ha visszaidézed a megismerkedésetek pillanatát, a "régi" beszélgetéseket, illetve kitaláltok néhány új programot, amit mind a ketten szerettek, akkor lehet újra fellobban benned a láng, anélkül, hogy fel kellene hozni ezt a témát. Nincs gond ezzel a témával, mert egy normális párkapcsolatban nyilván mindent megbeszélnek a felek. Viszont normálisan megfogalmazni, hogy ne értse félre a másik fél az a nehéz. Nyilván ha érdemi változás nem történik, miután megtettél minden hasonlót, amit az előbbiekben leírtam, akkor érdemes elbeszélgetni, lehet tényleg ki szerettél belőle. Viszont akkor az a fair, hogy szólsz neki erről, hátha megtudja menteni a menthetőt a másik fél ötlete.

Remélem helyrejöttök és rendben lesz minden.

K-mester

2023. máj. 8. 10:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért volt érdekes a számodra, mert nem volt a tiéd. Ilyen megesik, ne aggódj.
2023. máj. 8. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 És ez azt is jelenti, hogy sosem voltál belé úgy szerelmes.
2023. máj. 8. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!