Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tanacsoltok? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanacsoltok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szoval,elore szolok eleg bonyolult a story,tehat van egy srac akibe halal szerelmes vagyok mar egy fel eve,es hat o is viszonozza ezt,de meg nem vagyunk egyutt,ez igy az alap story.

Penteken utolso ora tesi volt,es jott a tesi terembe random ket srac (nem a mi sulinkba jarnak,idosebbek nalunk) es elkezdtek ott kosarazni,focizni,ezzel nem is lett volna problema,nem zavartak volna senkit,lattam hogy elegge figyelt az egyik srac engem,de nem kulonosebben erdekelt,csak amikor haza mentem,sorra jottek az ertesitesek hogy xy(a srac aki figyelt engem) facebook ismerosnek jelolt,xy bekovetett instan,xy likeolta a storym,xy uzenetet szeretne kuldeni.Na es itt jottem ra hogy ki volt az a srac,a story elejen emlitettem egy sracot akibe szerelmes vagyok,na neki a tesoja.Nem irtam volna vissza neki,minden sracot ignoralok aki nem o az,a problema ott kezdodott hogy a baratnomnek bejott a srac baratja akivel ugye ott volt a tesi orankon es kosaraztak,es allandoan nyaggatott hogy irjak vissza neki csak azert hogx kerdezzem meg az instajat a masik sracnak,es megtettem.Nagyon nagx buntodatom volt mar attol hogy egyaltalan vissza irtam neki annyit hogy “szia”.Meg is kerdeztem a srac instajat,csak annyi volt a baj hogy finoman fogalmazva atba**ott es direkt mas instat adott meg mert azt hitte nekem kell es hat nalam nyilvan o akart bevagodni,es inenntol mar nem volt vissza ut elkezdtunk beszelni,allandoan ugy viselkedik mintha egyutt lennenk,es ezert rengeteget sirok,mert megis na,nem eleg hogy egy masik sracba vagyok szerelmes,meg tesok

is,es mondom,allandoan ugy viselkedik,ir,mintha egyutt lennenk,es 100% biztos vagyok hogy a haverjainak azt kamuzza hogy egyutt is vagyunk,ugy hogy meg eletemben baratom sem volt.Es megrosszabb,3 kibeba**ott napja beszelunk es mar ilyeneket irogat hogy,talizzunk kettesben,meg hasonlok,megbeszeltunk egy talit pentekre de nem fogok elmenni,es ezt majd kozlom vele is,mert akkor vegul nekem nem lesz jo,de oszinten nem is szeretnek vele talalkozni,foleg nem kettesben.Elmondtam mar az elejen neki hogy van egy masik srac a kepben,akibe ugye szerelmes vagyok,de ahogy latom ot ez egyaltalan nem zavarja,tudom,ez az en hibam is hisz az elejen le kellett volna tiltsam,csak nem akartam bunko lenni.De megis ember,ha most le is tiltom,es ossze jovok ugye a tesojaval akibe szerelmes vagyok,akkor is majd valamikor talalkoznom kell vele,es ku**a cringe lesz,es hat valahogy a tesojaval is kozolnom kell majd hogy ne,en igen irogattam a tesoddal,ami elegge necces lesz mivel az a srac meg a levegore is feltekeny,nem hogy meg a tesojaval irogatok.Szoval most nagyon szarul erzem magam,ugy erzem az egesz az en hibam,rengeteget sirtam az elmult napokban ez miatt.Sot ha mind ez nem lenne eleg a srac 4 evvel idosebb nalam ha jol tudom.

Ti mit tanacsolnatok nekem? Mit csinaljak? Ti mit tennetek a helyemben?

2023. máj. 2. 23:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#9 elmondtam neki mar az elejen hogy van mas fiu a kepben,de nem nagyon erdekli ahogy latom,de leirtam is irtam fennebb
2023. máj. 3. 15:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Ohh,valóban, elnézést, figyelmetlen voltam.
2023. máj. 3. 17:44
 13/14 A kérdező kommentje:
Update:a kiszemeltem megtudta hogy a tesojaval beszelek,es a tesoja ki tudja mit be nem kamuzott neki,hogy egyutt vagyunk meg mit tudom en.Ugy tudta meg hogy ugye a tesoja elkezdett a kiszemetemnek flexelni hogy ugye o velem beszel meg hogy jajj randi meg minden,mikozben sehol semmi,utalom.Es ez miatt utal a kiszemeltem,amit meg is tudok erteni
2023. máj. 4. 15:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Azota a tesojat ki kovettem szo nelkul mindenhol,egyaltalan nem beszelunk
2023. máj. 7. 19:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!