Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elvileg szeret, akkor most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elvileg szeret, akkor most miért hagyott itt?

Figyelt kérdés
Nem értem ezt a fiút, 3 hete beszélünk, kétszer találkoztunk és alakulóban voltunk, volt sok veszekedés ez igaz de én ezek ellenére se szerettem volna őt elveszíteni mert megkedveltem, és ő is aztmondta tetszek neki, hiányzok neki és hogy mennyit gondol rám, sokszor ecsetelte ezt, alig várja hogy lásson stb. Ugyanígy éreztem én is. Tegnap volt még egy veszekedésünk ami után félig meddig haragban váltunk el, majd reggel írt hogy jó reggelt és kérdezte mit gondolok a tegnapi után, mondtam hogy én nem akarom abbahagyni nem akarom őt elveszíteni és ő aztmondta beszélhetünk, de több nem sajnos, és hogy majd úgyis találok nála jobbat. (Miközben beszéltünk is többször megkaptam hogy menjek beszéljek a többi fiúval, nála úgyis vannak sokkal jobbak, nekem annyi barátom lehetne meg minden...) És nem értette meg hogy nekem ő kell, nem más. Ahogy érzem meg fogja magát gondolni és írni fog, mert volt már egy hasonló helyzet, sőt lehet nem is egy, hogy azt írta maradjunk haverok de aztán mégis tovább beszéltünk és leírta mennyire szeret stb... Sajnos már nem tudok rajta kiigazodni, szerintetek?

2023. ápr. 29. 12:52
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem hitte el hogy csak vele beszélek, és sokszor féltékeny volt. (Ok nélkül, mert nekem ő kell, nem is beszélek mással)
2023. ápr. 29. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Nem bízik önmagában, és még nagyon gyerek. 30/F
2023. ápr. 29. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most féltékenykedik, én nem terveznék vele hosszútávra, mert később ez még rosszabbodhat, aztán panaszkodhatsz, hogy a barátnőiddel sem enged el. Bizonytalan. Megmondanám neki, hogy döntse el végre, mit akar. Vagy beszélgetünk, együtt vagyunk, és akkor valóban szeret, vagy nem raboljuk tovább egymás idejét.
2023. ápr. 29. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

Mert egy drámás, hisztis, élhetetlen gyerek. Pont.

"volt sok veszekedés ez igaz" "volt még egy veszekedésünk ami után haragban váltunk el"

Az előző kapcsolatomban évek alatt egyszer sem vesztünk össze, pedig volt covid, utazások, élmények, szomorúságok, minden. Haragban elválni? Számomra elképzelhetetlen, pedig láttam már ezt-azt. Akik veszekednek, azok a saját életüket keserítik meg, és nyilvánvalóan nem illenek össze.

2023. ápr. 29. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
3 hete ismeritek és már ölitek egymást. Az igen. Hiába tetszik, szerintem engedd el, mert ilyen ingatag, önbizalomhiányos vesztessel csak pokol lesz az életed, sohasem fog bízni benned sem, mert alapvetően magával sincs kibékülve.
2023. ápr. 29. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!