Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok jó élményet szereztél a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok jó élményet szereztél a tini párkapcsolataidból?

Figyelt kérdés
Nekem tiniként nem jött össze emiatt szomorú vagyok hogy a fiatal koromból kimaradtak jó dolgok.
2023. ápr. 16. 10:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt kapcsolatom tiniként, szerelmes voltam, meg udvaroltam lányoknak ,de egynek se kellett.

Igaz 17,5 éves koromig pattanásos voltam, és komoly gyógyszeri kezelésessel múlt csak el, így érthető miért nem kellettem nekik.

2023. ápr. 17. 17:09
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Nem, mert még egy sem volt
2023. ápr. 17. 21:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sok jó élményem van, de csak egy párom volt/van. Remélem meg is marad, nem igazán lenne kedvem mindent előről kezdeni, na meg szeretem is.

Neki volt több párkapcsolata előttem, szerintem sok szép élménye volt, nem mesélt sokat, de pár mondatából ezt szűrtem le. Persze sok rossz is volt, de a jó rosszal jár és forditva.

2023. ápr. 18. 01:43
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
11, átérzem, csak én lány vagyok. Nekem is rettenetes pattanásos volt az arcom és nekem is gyógyszeres kezeléssel lett jobb.
2023. ápr. 18. 01:44
 15/16 anonim ***** válasza:
65%

Én vagyok a 11es, igen így hiányzik amit többen átéltek sokan tiniként.

De nálunk kb a fiúk egyharmadának volt párkapcsolata tiniként, a mi sulinkban. A lányok közül alig 5%ának nem volt kapcsolata ebbe az időben, szinte kapcsolatról kapcsolatra jártak a csajok. Alig szakítottak egyik fiúval mentek a következőre.

Ez az évfolyamomra értem, ahol voltunk vagy 100an. Sok férfiban ez azért nyomott hagy, másabb úgy megélni a szerelmet, hogy amikor még kevés gondja van az embernek, felnőttként már nagyon elanyagiasodig a párkeresés, milyen munkád van, mennyit keresel stb... Sok pénzes lány, már 20 felett össze se jönne egy kiskeresetűvel.

2023. ápr. 18. 08:24
 16/16 anonim ***** válasza:
65%

"szinte kapcsolatról kapcsolatra jártak a csajok. Alig szakítottak egyik fiúval mentek a következőre."

Igen, ez jellemző volt a lányok egy nagy részére nálunk is, szinte 2-3 hetente új pasijuk volt. Mindig "irigyeltem" őket, hogy 2-3 hetente másba szerelmesek ugyanolyan halálosan. :)

Persze volt olyan lány is, aki kis csendeske volt, hármat sem szólt egész nap, azt sem tudtuk, hogy barátja van, aztán később kiderült, hogy érettségikor már terhes volt. :)

2023. ápr. 18. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!