Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok jó élményet szereztél a tini párkapcsolataidból?
Azért kell vetkőztetni neten kis tizenéveseket....
*T. Csaba, 43 éves közgazdász, magas intellektusú szájberpánk, hamis képekkel és videókkal gyermeklányokat csábítgató, két gyermekes családapa a harmadik kerületből, amúgy zongorázik és öngyilkossági kísérleteinek száma: 12*
Poént félretéve: ja, sajnos, én sem túl sokat, tragikomédia volt az egész.
Nem volt tini párkapcsolatom, felnőtt sem igazán.
Sokszor vagyok emiatt szomorú. Nem tapasztaltam meg azokat a dolgokat, amik segítettek volna kiszűrni a későbbiekben azokat a férfiakat, akik átvertek. Így már lassan egy éve vagyok egyedül. Egyszerűen rettegek, ha arra gondolok, hogy valaki megint így átverhet, mint az előző "párom". Ha tiniként lett volna kapcsolatom, és ha lett volna már felnőttként több önbizalmam, akkor minden hazugságra fény derült volna már jóval hamarabb a tapasztalataim okán.
Már mindegy, visszacsinálni nem lehet, legalább tanultam... de hogy hasznosítani fogom-e a nemrég megszerzett tudást? Kétlem... öreg kutya nem tanul már új trükköt, ahogy mondani szokás. Inkább egyedül, az legalább kiszámítható.
Bocsi, eltértem a kérdéstől. :D
Egyetértek #5-el.
A tini lányok többsége felszínes, tájékozatlan, szóval egy 1 éves kapcsolat után csak több elvárásom lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!