Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok jó élményet szereztél a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok jó élményet szereztél a tini párkapcsolataidból?

Figyelt kérdés
Nekem tiniként nem jött össze emiatt szomorú vagyok hogy a fiatal koromból kimaradtak jó dolgok.
2023. ápr. 16. 10:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért kell vetkőztetni neten kis tizenéveseket....

*T. Csaba, 43 éves közgazdász, magas intellektusú szájberpánk, hamis képekkel és videókkal gyermeklányokat csábítgató, két gyermekes családapa a harmadik kerületből, amúgy zongorázik és öngyilkossági kísérleteinek száma: 12*

Poént félretéve: ja, sajnos, én sem túl sokat, tragikomédia volt az egész.

2023. ápr. 16. 10:49
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sokat szereztem. Persze vannak rossz élményeim is, de szerencsére azért a túlnyomó többségük az pozitív.
2023. ápr. 16. 10:55
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerencsére csak boldog pillanataim voltak.
2023. ápr. 16. 11:21
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltak tini párkapcsolataim. De nem érzem úgy, hogy kimaradtak volna bármiből. sok barátom volt, mindig csináltam valamit, hb-k, poén volt az egész. Otthon is tök jó volt, úgyhogy nekem az egy jó időszakként maradt meg és nem is akartam kapcsolatot senki körülöttem lévővel, mert nem jött be senki.
2023. ápr. 16. 11:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten az exemmel akivel együtt voltam nem. Sőt, vele inkább azt tudtam meg milyen párt nem akarok soha.
2023. ápr. 16. 13:59
 6/16 anonim ***** válasza:
51%

Nem volt tini párkapcsolatom, felnőtt sem igazán.

Sokszor vagyok emiatt szomorú. Nem tapasztaltam meg azokat a dolgokat, amik segítettek volna kiszűrni a későbbiekben azokat a férfiakat, akik átvertek. Így már lassan egy éve vagyok egyedül. Egyszerűen rettegek, ha arra gondolok, hogy valaki megint így átverhet, mint az előző "párom". Ha tiniként lett volna kapcsolatom, és ha lett volna már felnőttként több önbizalmam, akkor minden hazugságra fény derült volna már jóval hamarabb a tapasztalataim okán.

Már mindegy, visszacsinálni nem lehet, legalább tanultam... de hogy hasznosítani fogom-e a nemrég megszerzett tudást? Kétlem... öreg kutya nem tanul már új trükköt, ahogy mondani szokás. Inkább egyedül, az legalább kiszámítható.

Bocsi, eltértem a kérdéstől. :D

2023. ápr. 16. 14:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon voltak tini párkapcsolataim, az első szexuális élményem 19 évesen volt. F
2023. ápr. 16. 16:23
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

Egyetértek #5-el.

A tini lányok többsége felszínes, tájékozatlan, szóval egy 1 éves kapcsolat után csak több elvárásom lett

2023. ápr. 16. 17:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen lett egy nagyon jó kapcsolatom, azelőtt max 3 hónapot tartott minden és visszagondolva elég siralmas volt. Nagyon párkapcsolati élményeim sem voltak a szigorú szülők miatt, és az se segített a dolgon hogy azért a kb16 éves fiúk többsége nem tudja hogy viselkedjen a lányokkal.
2023. ápr. 16. 20:24
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemista koromig nem volt párkapcsolatom és igen, sajnálom, hogy kimaradt a tinikoromból. Szerelmes voltam reménytelenül évekig és emiatt nem voltam képes nyitni érzelmileg azon lányok felé, akik engem akartak. Akkoriban még beszélni sem tudtam érzelmekről, teljesen éretlen voltam, csak álmodoztam és ábrándoztam.
2023. ápr. 17. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!