Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit néztek meg egy fiún?
-mi az ami tetszik
-mi az ami nem tetszik
-milyen öltözködést szerettek a fiún
Tetszik ha: igényes,ápolt
Nem tetszik ha: igénytelen
Az elegáns vagy a sima basic stílus jön be nekem egy srácon
Tetszik:igényes,ápolt,jó az illata,arca nem pattanásos,szőrzetét rendben tartja és nem dzsungel,magas,haja ápolt és nem zsíros vagy korpás.
Nem tetszik:ha a fenti dolgok nem valósulnak meg.
Öltözködés pedig az elegáns és a sima hétköznapi.
Tetszik: szemmel láthatóan idősebb (nem megkövezni, 19 vagyok!), szakáll, karakteres arc (hobbim a fotózás és nem hátrány ha jól fotózható az illető 😀), legyen haja ami illik az arcához. Legyen stílusa. Bármi, ami szintén illik hozzá. Lehet bőrdzsekis, bakancsos fenegyerek, lehet hétköznapi elegáns fontos ember, de ha csak egy farmer-póló jellemzi legyen az. Csak legyen stílusa amire ránézek és "na ez nagyon ő".
Ami nem tetszik: hanyag testtartás, halkszavú és visszahúzódó, nincs férfias kisugárzása. Vagy túl kevésre vagy túl sokra tartja magát. Legyen egészséges önbizalma. Tudja mit tud nyújtani és tudja mik az igényei.
Én egy fiún mindig a szemét figyelem meg. A haja, bőre, testalkata változhat, de ez sosem fog.
Külsőség, ami tetszik:
Igényesség, magabiztosságot sugallás
Belső, ami tetszik:
Udvarias, mégis csipkelődő bizonyos helyzetekben és nem fél kimondani az őszinte véleményét felém
Külső, ami nem tetszik:
Ápolatlanság, nem megfelelően ápolt testszőrzet
Belső, ami nem tetszik:
Tiszteletlen a szüleivel és úgy bárkivel, villog a pénzével
Öltözködés:
Legyen önmaga. Ha enyhén feminim az öltözködése, az vonz. Felőlem legyen a mindennapjaiban elegáns, vagy laza, ha neki az a kényelmes. De tudja az alkalomhoz illő ruházatot, ha kell, öltözzön ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!