Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! összejönnétek egy mentális beteg fiúval akinek nincsenek barátai és egész nap a gép előtt ül?
8
én igen
10
hát én nem akarok és nem is fogok tenni ez ellen
Nem
Eloszor rendet kene tennie magaba
Mert addig normalisan nem lehet kapcsolatban
Lenni
én nem ajánlanám.
nem ismerem, mert ugye ez tényleg a helyzettől függ. Ha felismerte hogy mentálisan beteg és meg is akar "gyógyulni" akkor inkább igen
fiú vagyok és van tapasztalatom mentális beteg lánnyal
Fiam 16 éves és most végez egy speciális általános iskolában (egyéb betegség miatt ismételt nem bukott)
Iskolájában sok gyerek, fiatal küzd ilyen, olyan mentális problémával, de ennek ellenére élik az életüket, mint bármelyik kamasz. Fiamra tapadnak a lányok, és nem csak a sulijából. Talpraesett, önálló, okos, értelmes, sportos, magas srác. Annak ellenére, hogy kamaszhoz illően lusta, mégis kitűnő tanuló. (Ráadásul, felvételinél mindenhol lelkesek voltak a tanárok, mert olyan ritka, akár a fehér holló, hiszen szereti a matekot és jó is benne. :-D )
Informatikus szeretne lenni. Ő is képes egész nap képernyő előtt ülni. Számítógép, PS5, tablet, telefon... Ennek ellenére, hetente jár moziba, sétálni (csavarogni) haverjával és két lánnyal, akik nem az osztálytársuk. Barátjának ismerőse az egyik valahonnan, a másik annak barátnője.
(remélem, nem a fiam írta ki a kérdést :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!