Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne erre a legideálisabb, legkézenfekvőbb válasz?
Én 17/L
Régebb óta ismerek egy lányt, akiről azt is tudom hogy meleg, homoszexuális. A lány sosem tagadta, én azonban ízig-vérig heteroszexuális beállítottságú ember vagyok. Ezzel ő is teljesen tisztában van, vagy volt. Legalább is azt hittem. Nem egyszer meséltem neki a kiszemelt srácról, akiért oda-vissza vagyok. Még azt is hozzáfűzte drukkol nekünk, mert olyanok vagyunk mint két tojás.
Azonban a minap kaptam tőle egy hosszú levet, melyben lényegében szerelmet vallott nekem.
Sosem voltam elítélő a homoszexuálisokkal kapcsolatban, azonban nem igazán tudom mit kéne erre válaszolnom.
Szóval most főként a homoszexuális embereket szólítanám meg, hogy segítsetek nekem abban, hogy ti milyen üzenetnek, szavaknak “örültetek” volna, vagy örültetek, amikor bevallottátok érzelmeiteket valakinek, akinek nem voltak felétek kölcsönös érzelmei. S ahelyett, hogy a porba tiportak volna, megszóltak vagy megaláztak volna titeket, mit kellett volna mondaniuk, hogy ha már úgyis megbántsuk az érzelmeiteket, akkor még sem tiporjunk teljesen a porba titeket?
Lehet nem fogalmaztam túl érhetően, de remélem a lényeg átjön s megértitek mire céloztam.
Segítségeteket előre is hálásan köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!