Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye, hogy vissza...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy vissza fog még jelölni?

Figyelt kérdés
Bejelöltem ma délelőtt (11 óra előtt kb) egy fiút, és még mindig nem jelölt vissza. Félek, hogy már nem is fog? Persze tudom nem telt el olyan sok idő, de azért mégis... sajnos képes vagyok mindent túlgondolni... Fiatal felnőtt, nem suliba jár, így azzal nyugtatom magam hogy csak dolgozik/dolga van és majd este hátha, vagy holnap? De ennyi ideig nem használja a telefont? Nem tudom mit tegyek mert olyan rossz érzés☹️

2023. márc. 31. 17:24
1 2
 1/16 NTBS ***** válasza:
100%
Van esély. Mi van, ha nem nézte.
2023. márc. 31. 17:29
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ó, hát engem valaki két hét után jelölt vissza.
2023. márc. 31. 17:30
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, simán van. Én sem facebookozok minden nap, azaz velem is ez lenne.
2023. márc. 31. 21:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

várj még pár napot, remélem még nem törölted a jelölést :)

Van aki nem nagyon facebookozik, vagy ritkán van fent.

Én is így vagyok vele, semmi hasznos dolgot nem látok facebookon. Csak messengert használok csevegésre.

2023. ápr. 1. 01:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is várj még.
2023. ápr. 1. 07:21
 6/16 A kérdező kommentje:
Rendben, várok még, csak mikor élőben látom állandóan a kezében van a telefon, meg pár naponta, vagy hetente szokott is posztolni, illetve nagyon-nagyon sok ismerőse van, ezekszerint mindenkit visszajelöl, úgyhogy ezért se értem, meg küld értesítést tudtommal:(
2023. ápr. 1. 07:45
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
Akkor írj neki. Lehet hogy engedély kérésbe kerülsz nála, de hátha nem. Egy próbát megér 😉
2023. ápr. 1. 08:25
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább élőben kérdezz rá, hogy miért nem jelölt vissza.
2023. ápr. 1. 09:30
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is inkább a személyes közeledést pártolom, az általában hatékonyabb.

2023. ápr. 1. 10:12
 10/16 anonim ***** válasza:
74%
Lehet nem is akar tinitől komolyabbat, hisz írtad, hogy dolgozó fiúról van szó.
2023. ápr. 1. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!