Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ezek után be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek után be merjem jelölni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,akit látásból ismerek. Többször szemeztünk már,később köszönőviszonyba is kerültünk.Sajnos kb. 1 éve elköltözött,mondjuk azelőtt is más városban laktunk.Túl gyáva voltam,hogy személyesen írjak rá,ezért csináltam egy kamu Facebookprofilt,ahol bejelöltem,és eljátszottam,hogy a focival kapcsolatban keresek ismerősöket stb.(mert a srácot is érdekli a foci),elkezdtünk beszélgetni(fiúnak adtam ki magam :D),és mikor már kicsit közlékenyebb lett,akkor már a csajokról is faggattam,mondta hogy nincs kapcsija.Felhoztam szóba a rendezvényt,ahol velem talizott,és arra is emlékezett,hogy hol lakok meg a nevem hirtelen nem rémlett neki,de utána azt is leírta, utána mondtam neki,hogy ezt a csajt bejölöm(mármint magamat),és ő mondta,hogy biztos örülnék neki.xd Utána megkérdezte,hogy miért érdekel engem ennyire stb.utàna màr tereltem a szót,és csak ritkán beszélek már vele,de akkor is csak focis dolgokkal kapcsolatban.Szerintetek? Rá merjek írni az igazi fiókommal?

16/L :D

2017. febr. 14. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Te jóságos ég, miért ne? :D
2017. febr. 14. 15:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát hogy nem gondolná gyanúsnak? :D
2017. febr. 14. 15:40
 3/3 anonim ***** válasza:
El se olvasom... Akiben ilyen kérdés felmerül, az alkalmatlan a netes életre (is).
2017. febr. 14. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!