Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, hozzátok lenne egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hozzátok lenne egy kérdésem? De igazából fiúk is válaszolhatnak.😅

Figyelt kérdés

Már régóta látok egy internetes közösségen belül egy lányt(anonim a közösség). Aztán múlt héten ráírtam, eléggé zárkózott volt meg pár szóban válaszolt és hasonlók. Remélem értitek hogy milyen stílust próbálok leírni.

Na de mindegy mert igazából beszélgetett velem és néha még kérdezett is. Aztán mondtam hogy most megyek utána írt még valamit és letiltott másnapra. Újra bejelöltem és elfogadta, de nem válaszol az üzenetemre.

Milyen üzenettel írjak rá?

Nem feltétlen párkapcsolatot akarok mert messze lakik, csak beszélgetni, ezt neki is leírtam.

Mivel írjak rá hogy válaszoljon? És érdekes is legyen a téma.

2023. márc. 30. 17:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Ne írj rá! Világosan jelezte, hogy nem kíváncsi rád.
2023. márc. 30. 17:40
 2/14 A kérdező kommentje:

De beszélgettünk és kérdezett is, utána meg írt valamit és nem válaszoltam rá és letiltott.

Aztán újra bejelöltem és elfogadta... Mégis miért?

2023. márc. 30. 17:48
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Írd meg, hogy "hogy a fszban mertél letiltani, bszd meg?! Mégis mivel érdemeltem ki?! Nyisd ki a szád, ha valami bajod van, de ne legyél ilyen gerinctelen, aljas féreg, okés?" én konkrétan így szoktam. Beválik.
2023. márc. 30. 17:54
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

Csak kérdezd meg miért tiltott le.

(Hozzáteheted hogy "csak azért mert nem válaszoltam", de nem muszáj ezt hozzátenni)

2023. márc. 30. 18:11
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyen tiltogatós p!csáktól menekülj, már rögtön az első után. Mielőtt még nem késő.
2023. márc. 30. 18:12
 6/14 A kérdező kommentje:
de ráírtam és nem válaszolt 4-es
2023. márc. 30. 18:13
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
nem kellenek az ilyen játszmázós ribizlik.
2023. márc. 30. 18:33
 8/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem kellesz neki, különben már válaszolt volna.
2023. márc. 30. 21:17
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen párkapcsolatot akarok mert messze lakik, csak beszélgetni, ezt neki is leírtam.
2023. márc. 30. 21:27
 10/14 anonim ***** válasza:
94%
Lehet akkor ez volt a baj? Mármint, hogy csak beszélgetni?
2023. márc. 30. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!