Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hozzátok lenne egy kérdésem? De igazából fiúk is válaszolhatnak.😅
Már régóta látok egy internetes közösségen belül egy lányt(anonim a közösség). Aztán múlt héten ráírtam, eléggé zárkózott volt meg pár szóban válaszolt és hasonlók. Remélem értitek hogy milyen stílust próbálok leírni.
Na de mindegy mert igazából beszélgetett velem és néha még kérdezett is. Aztán mondtam hogy most megyek utána írt még valamit és letiltott másnapra. Újra bejelöltem és elfogadta, de nem válaszol az üzenetemre.
Milyen üzenettel írjak rá?
Nem feltétlen párkapcsolatot akarok mert messze lakik, csak beszélgetni, ezt neki is leírtam.
Mivel írjak rá hogy válaszoljon? És érdekes is legyen a téma.
De beszélgettünk és kérdezett is, utána meg írt valamit és nem válaszoltam rá és letiltott.
Aztán újra bejelöltem és elfogadta... Mégis miért?
Csak kérdezd meg miért tiltott le.
(Hozzáteheted hogy "csak azért mert nem válaszoltam", de nem muszáj ezt hozzátenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!