Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok lenne par kerdesem hozzatok?
Ha barátnőm szerelmes, tipikus "várja hogy a sült galamb a szájába repüljön" típus.
Facebookon azért mindenki bátrabb. Viszont ha ott egy lány, aki tetszik neked alig ír vissza, nagy valószínűséggel csak untatod, de nem akar megbántani
Én elég szégyellős vagyok, bár már egy fokkal jobb (kezdem kinőni és szereztem egy minimális önbizalmat). Ettől függetlenül jobban szeretem, ha a fiú jön ide hozzám. Akkor biztosra tudhatom, hogy figyel rám, érdeklem, nem csak én erőszakolom rá magam. Imádom, ha idejönnek. Nagyon izgulok, ha én kezdeményezek és nagy lelki erő kell hozzá, hogy megtegyem. Facebookon mindenképp válaszolnék a fiúnak, ha tetszene vagy kedvelném, hogy nehogy elpuskázzam a lehetőséget. Nem nagyon írnak rám fiúk. :/ De ott is nagyon izgulnék, nehogy rosszat írjak.
Nem tudom pontosan, miért kérdezted, de ha van valamilyen konkrétabb kérdésed, írj privátban nyugodtan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!