Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lanyok lenne par kerdesem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok lenne par kerdesem hozzatok?

Figyelt kérdés
Szoval van koztetek olyan vagy tudtok e olyanrol hogy egy lany egy olyan fiu tarsasagaban aki tetszik neki nem keresi a tarsasagat vagy pont hogy elkeruli, mondjuk mert szegyenlos vagy ugy gondloja, hogy mindenkeppen a fiu menjen oda ? Es ugyanez vonazkozik a facebook beszelgetesekre. Hogy mondjuk ritkan valaszol, nem valami sokat sot esetleg vissza sem ir ?

2017. jan. 30. 15:46
 1/4 anonim válasza:
100%
Az egyik barátnőm pont ilyen. Tetszik neki egy srác az osztályunkban. Mikor beszélgetek vele mindíg árdozik róla, stb. stb., de amikor a suliban vagyunk látványosan elkerüli, meg megjátsza a jégkirálynőt. Nekem azt mondta, hogy azért mert fél attól, hogy mit gondolna róla a srác.
2017. jan. 30. 16:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha barátnőm szerelmes, tipikus "várja hogy a sült galamb a szájába repüljön" típus.

Facebookon azért mindenki bátrabb. Viszont ha ott egy lány, aki tetszik neked alig ír vissza, nagy valószínűséggel csak untatod, de nem akar megbántani

2017. jan. 30. 16:11
 3/4 anonim válasza:

Én elég szégyellős vagyok, bár már egy fokkal jobb (kezdem kinőni és szereztem egy minimális önbizalmat). Ettől függetlenül jobban szeretem, ha a fiú jön ide hozzám. Akkor biztosra tudhatom, hogy figyel rám, érdeklem, nem csak én erőszakolom rá magam. Imádom, ha idejönnek. Nagyon izgulok, ha én kezdeményezek és nagy lelki erő kell hozzá, hogy megtegyem. Facebookon mindenképp válaszolnék a fiúnak, ha tetszene vagy kedvelném, hogy nehogy elpuskázzam a lehetőséget. Nem nagyon írnak rám fiúk. :/ De ott is nagyon izgulnék, nehogy rosszat írjak.

Nem tudom pontosan, miért kérdezted, de ha van valamilyen konkrétabb kérdésed, írj privátban nyugodtan! :)

2017. jan. 30. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze az elég jellemző sok lánynál (nálam is), hogy hiába tetszik valaki nem közelednek egyáltalán a sráchoz hanem csak várnak. De azért látványosan én nem kerülném és vissza is írnék neki, válaszolnék rendesen. Szóval van több opció is, hogy csak játssza az elérhetetlent, de közben téged akar, hogy egyáltalán nem érdekled, hogy érdekelnéd, de most nem akar semmit, vagy nem mer esetleg sokat írni nehogy olyat írjon... Végtelen lehetőség, sokszor nagyon nehéz kiigazodni lányokon :) Abból, hogy hogy viselkedik általában másokkal azért lehet szűkíteni melyik lehet valójában
2017. jan. 30. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!