Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, életetek során eddig összesen hány fiú próbálkozott nálatok? és milyen érzés, hogy ennyire keresnek S elutasítod? Ez szerintem egy kicsit érdekes kérdés :)
Itt számít az is hogy hány éves vagy, és vékony vagy, esetleg teltebb alak
Lehet nem is ebbe a kategóriába kéne a kérdés, nem tudom :D
A fiúk oldala is érdekel.
Mennyire nehéz hűségesnek maradni, így hogy ennyien akarnak?
#7 bármi, ami a témaval kapcsolatos
Köszi a válaszokat! Ez érdekes
Hát Én mint srác csak a saját próbálkozásaimról tudok számot adni. Nem nagyon szoktam próbálkozni, csak annál aki tényleg nagyon bejön, ezért nem is sok hasonló szituációban voltam. Tavaly volt egy csaj, viszont ott Ő kezdeményezett nálam (neten). Jól alakult minden, egész nap beszélgettünk, rengeteget flörtöltünk. Eljutottunk odáig, hogy találkozni fogunk. Majd erre a beszélgetésre rá egy héttel összejött valami palival akivel előtte két nappal beszélt először.
Aztán nemrég Én kezdtem el udvarolni egy nálam egy évfolyammal lentebb járó lánynak, de úgy keresztül lett rajtam nézve ahogy az a nagykönyvben meg van írva, szóval inkább lekoptam.
17/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!