Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha elmondom a barátnőmnek hogy kicsit ribis lett a képe amit csinált?
Figyelt kérdés
2023. márc. 26. 09:08
1/17 anonim válasza:
Ilyen dolgokról lehet beszélni egy normális kapcsolatban.
2/17 anonim válasza:
Nem, de azért óvatosan fogalmazd meg.
3/17 anonim válasza:
Naná. Én szoktam mondani neki, hogy egy kurvának akarod, hogy nézzenek? Kiakadt, sírt, eltelt egy hónap, és már rögtön mindenki ribinek tartotta, főleg a képe miatt, én meg röhögtem, hogy legközelebb hallgass rám.
4/17 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de tényleg, amikor gond van, amikor a saját sorsa a tét, nem szabad finomkodni.
5/17 anonim válasza:
Neki, neked, nektek lehet baj, ha ilyen alparian fejezed ki magad. Pszichologiai szempontbol, meg befolyasolod a manifesztalodasaban, ami szinten nem szerencses. Neki valamiert tetszik az a kep, inkabb azon gondolkozz el, miert akar tobbet megmutatni magabol a kozossegihalon.
6/17 anonim válasza:
Szerinted véletlenül lett olyan, és véletlenül rakta pont az ki?
7/17 anonim válasza:
miért ribis? hogy néz ki rajta? milyen ruha van rajta?
8/17 anonim válasza:
Normális hangsúllyal és szavakkal mond el neki, hogy provokatív.
Ha a lány elég érett, képes lesz megérteni, hogy csak az ő és a kapcsolatotok védelme miatt hozod ezt szóba, nem pedig hogy bántsd.
9/17 anonim válasza:
Ha normális a kapcsolat, akkor kultúráltan megmondhatod neki.
10/17 A kérdező kommentje:
Nincs kirakva a segge vagy melle, csak ki van festve meg olyannak tűnik mintha szpós kacsa szája lenne, meg úgy van beállva meg ilyenek, és kicsit szexi ezért rbancósnak látszik
2023. márc. 26. 15:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!