Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tesómnak (17 éves) még soha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tesómnak (17 éves) még soha nem volt barátnője. Kell aggódnom?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy volt már szerelme, de barátnője meg kapcsolata soha nem volt. Pedig elmondaná, mert mindig mindent elmond. És azt mondja, hogy nem is akar. Ez fog még változni vagy nem? Csak mert hamarosan 18 lesz és évek óta így gondolja. Én nem akarom, hogy egyedül éljen, mert tudom, hogy neki nagyon rosszat tenne a magány. Mindig azt mondja, hogy nem lenne türelme hozzá meg ő más dolgokat csinálna, nem lenne sok idejük egymásra. De ez hülyeség. Ha valaki fontos számodra, akkor megteszel mindent, hogy együtt legyetek, nem?

2023. márc. 22. 15:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyat is, aki megismerte élete szerelmét 10 évesen általánosban, és 18 évesen - rögtön érettségi után - ő lett a férje, ma 22 éve házasok (egyidősek vagyunk, én 40 múltam), de ez ritka, mint a fehér holló.

Nekem 30 éves koromig nem volt érdemi kapcsolatom, pár hetes-hónapos rövid kavarásokon kívül, azok is maguktól jöttek az életembe, nem én hajtottam, hogy legyen valakim. Aztán 11 éve lesz most pont mához 2 hónap múlva, hogy együtt vagyunk a párommal. Szóval 17 évesen ez nagyon nem jelent semmit.

2023. márc. 22. 16:15
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
17 éves... még ha 27 lenne és sosem volt senkije akkor talán jogos lenne, bár akkor sem kell más életébe beleavatkozni ha nem kéri.
2023. márc. 22. 16:16
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
miért kéne bármit tenned? nem mindneki akar kapcsolatot
2023. márc. 22. 17:00
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem kell, nekem is 19 évesen volt az első.
2023. márc. 22. 19:11
 25/27 anonim ***** válasza:
88%
Vannak 30 évesek, akiknek még egy barátjuk/barátnőjük sem volt.
2023. márc. 22. 19:27
 26/27 anonim ***** válasza:
81%
Ne avatkozz bele az életébe. Még mindig fiatal, bőven van ideje párt találni.
2023. márc. 23. 13:12
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy fog változni, lehet, hogy aromantikus és/vagy aszexuális, és egyáltalán nem érdeklődik a párkeresés iránt, és nincs is rá igénye, hogy legyen párja. Aggódnod semmiképpen nem kell, maximum akkor, ha majd nagyon próbál párt találni, és nem fog tudni. Viszont így, hogy nem keres és nincs neki, valószínűleg ideális helyzetben van saját maga számára, és köszöni szépen, jól van.
2023. márc. 23. 14:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!