Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tesómnak (17 éves) még soha nem volt barátnője. Kell aggódnom?
Nem mindenki vágyik rá.
Öcsém 31 éves, sosem volt neki, nem is akar.
Próbáld meg azt, hogy a saját életed miatt aggódsz, azzal foglalkozol, a tesódat pedig szépen békén hagyod.
"Mindig azt mondja, hogy nem lenne türelme hozzá meg ő más dolgokat csinálna, nem lenne sok idejük egymásra. De ez hülyeség." - tessék, még a véleményét sem tartod tiszteletben...
Ez a kérdés abszolúte baromság.
Miért jó neked vagy egyáltalán miért avatkozol bele más ember életébe?
17 éves,eltudja dönteni,h mit szeretne vagy azt,h mi jó neki. Az is lehet,h később megváltozik a véleménye.
Egyszerűbb lenne,ha a saját életedre fektetnél nagyobb figyelmet,nem pedig a testvéredére.
Ha,pedig örökre egyedül akar lenni,az ő dolga. Valószínűleg nem így lesz,de kár ezen idegeskedni nem tudsz változtatni rajta.
Ráadásul 17 évesen nem volt még barátnője,az egyáltalán nem gáz,max nem menő. Rohadt fiatal,bőven ráér még egy kapcsolatra. Bármikor rá találhat a szerelem.
Fölösleges ilyen kérdéseket kiírni gyakorira,mert nem kapsz rá olyan választ amivel meg lennél elégedve. Mivel,tesód döntése,h mit akar kezdeni az életével. Ha azt akarja amit írtál,akkor tartsd tiszteletben.
"Nem akarom eldonteni helyette" -- de, ezért kérdezted
"es nem is avatkozok bele! Nem tudom ezt honnan szedtetek!" -- a kérdésedből, ugyanis leírtad, hogy "nem akarom, hogy egyedül éljen"
"Ezt a temat hagyjuk erre tobben ne valaszoljanak" -- érthető, nem a szád íze szerinti válaszokat kaptál :)
mert itt mindenki csak ilyen tiszteletlenul tud valaszolni" -- definiáld már, légyszi, hogy itt te mit érzékelsz tiszteletlenségnek
"Latom felre ertettetek a kerdesem" -- nem hiszem :)
"vagy en nem fogalmaztam jol nem tudom mind1" -- hát, arról nem mi tehetünk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!