Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek neki? (18f, 18l)
Van egy lány osztálytársam, akivel nincs sok közös órám, mert nagyon sokszor csoportokba vagyunk osztva. (Kb heti 10 alkalommal vagyunk együtt.)
Ha meglát mindig mosolyog és integet nekem. Többször mondta már, hogy aranyos vagyok és kedves, úriember. Ha elfelejtkezek valamiről, azt mondja, hogy nekem mindent meg lehet bocsájtani. Egyszer, mikor csak ültem a folyosón, mert épp nem volt órám, odalopózott a hátamhoz és megvakargatta, majd nevetve elsétált.
Ő mindenkivel nagyon jól bánik, leginkább az gondolkodtat el, hogy sokszor találkozik a tekintetünk angolon, olyankor mosolyog is. (Bár ott tényleg nagyon családias a hangulat, mindenki mindenkivel jól kijön, főleg, hogy 10-en vagyunk a csoportban.)
Illetve ott van az a tény is, hogy szalagavató előtt mesélte angol órán, hogy összevesztek a barátjával, nagyon haragszik rá, lehet szakítani fognak és a szalagavatójára sem akarja meghívni. Azt viszont nem tudom mi lett velük.
Egy nagyon csinos, jólelkű és népszerű lányról van szó, nem tudom, hogy most csak kedves vagy többet akar barátságnál. (Szalagavatónkkor nekem egy másik lánnyal volt alakulóm, arról ő tudott is; ezt csak úgy mellékes információként közlöm)
Szia!
Ennyi információból elég nehéz lenne pontosat mondani, de ha neked szimpatikus, akkor próbáld keresni a társaságát, beszélj vele bizalmasabb témákról. Hívd el találkozni kettesben, járj a kedvében. És a reakcióiból már biztos körvonalazódni fog h ő csak barátként tekint Rád, vagy Te is tetszel neki.
Szurkolok! :)
Akkor kérdezz rá te, hogy mi újság a barátjával. Ebből már érezheti, hogy te többet akarsz, de ha mindenkivel ennyire közvetlen, lehet fel se tűnik neki :D
Adom amit 1-es ír, próbálj vele közelebbi beszélgető viszonyba kerülni, esetleg hívd el valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!