Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszhetem a tanárnak?
Viszonylag sokat összenézünk es mosolyog is legtöbbször. Volt hogy rá néztem, elnéztem amikor észrevett, és a szemem sarkából láttam hogy még mindig figyel. Van hogy viccelődik is és akkor is mosolyog és sokáig néz. Ezt csak szimpátiából csinálja, vagy akarna is "valamit" ?
(Tudom, hogy nem lehet, mert tanár stb, de nem ez a része a kérdés.) 18 elmúltam már amúgy, és fiatal tanárról van szó.
Hagyjuk már ezt a tanár vagyok diák vagyok hülyeséget. Mind a ketten elmúltatok 18 évesek? Önálló döntési jogotok van? A 21. Században élünk ha jól tudom. Amikor már elfogadott hogy más etnikumú emberek is össze jöjjenek ,ami régen elképzelhetetlen volt (pl egy néger/afrikai egy fehér/európaival) elfogadott hogy férfi-férfival, nő-nővel házasodhat, vagy hogy valaki 40 évesen dönti el hogy melyik nemhez tartozik. Elfogadott a nagy korkülömbség pl 15-20 év. Akkor ti komolyan azon problémáztok hogy "tanár-diák jujjj most mi lesz?"
Főleg ha mind a ketten elmúltak már 18.
Ugye ezt ti se hiszitek, csak divat ezt a témát úgy beállítani mintha valami extra gáz lenne.
Aztán pontozzatok le, ahhoz úgyis értetek......
Nem tiltott.
Idézd a törvényt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!