Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon tetszhetek neki? Nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszhetek neki? Nekem kéne kezdeményeznem?

Figyelt kérdés

Nem rég egy barátnőm által bekerültem egy baráti társaságba, ahol van egy srác akiért nagyon oda vagyok. Az első alkalommal sokat beszélgettünk kettesben is, meg a társasággal is, meg néha szemeztünk, másnap bejelöltem Facebookon de ennyi. Utána találkoztunk még párszor futólag, de beszéltünk pár szót stb. Múlt hétvégén viszont iszogattunk, akkor sokkal nyíltabb volt, sokat beszélgettünk, énekeltünk együtt, és tök sokszor szemeztünk is. Volt egy pár olyan beszólása, amit nem tudtam hova tenni (ha valakit érdekel bővebben privátban szívesen leírom, nem akarok ide regényeket írni :)) A hétvégén szintén megyünk majd bulizni együtt. Rég nem volt barátnője(3éve), maximum ilyen kavarásai, mert az előző barátnője csúnyán elbánt vele, emiatt is félek kezdeményezni nála, de közben meg sokszor úgy érzem, lehetne nála esélyem. Próbáljak meg esetleg hétvégén a bulin nyitni felé? Lehetne esélyem?

(ő 23F, én 19L)

2022. aug. 8. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Engem érdekel, szóval nyugodtan leírhatod!
2022. aug. 8. 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kezdeményezz nyugodtan, nagy baj nem lehet belőle:))
2022. aug. 8. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem leírhatod, érdekel!

22L

2022. aug. 8. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!