Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után visszahalottam, hogy az exem azért szakított velem, vagyis az egyik ok az volt, hogy kicsi a cicim és ez nagyon elszomorít mit csináljak mással is történt már hasonló?
Figyelt kérdés
Sosem volt nagy szép formás cicim mindig is kicsi volt.(alakilag is meg méretileg is eléggé sz.r, viszont popsim az van) 75/A melltartót hordok de az is nagy rám néha. Az exemnek is elmondtam még az elején a kapcsolatunknak, hogy tényleg kicsi és hogy ezt nagyon szégyellem, akkor azt mondta, hogy nem zavarja mert így tetszem neki meg hasonlók... Majd miután szétmentünk több embertől visszahalottam, hogy ez volt az egyik ok amiért szakított velem és ezt nem nagyon tudom feldolgozni jobban szorongok emiatt mint valaha és el is szoktam magam sírni miatta.2023. márc. 13. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!