Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szakított veletek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakított veletek a párotok és miért?

Figyelt kérdés

2023. márc. 12. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Messengeren keresztül, azt mondta úgy érzi, hogy már csak barátként tekintünk egymásra. Megbeszélni nem akarta, egy héttel később volt a születésnapom, már arra sem írt semmit. Mindkettőnknek első komolyabb kapcsolata volt, 7 hónapig voltunk együtt.
2023. márc. 12. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Az utolsó gyönyörű szép nyári nap (tényleg gyönyörű volt) de mi úgy veszekedtunk a parkba hogy mindenki minket nezett, mondtam neki hogy pofán verem (kicsit ennél szebben ha folytatja)…el kezdett megalázni stb majd mert tudtam hogy utalja elő vettem egy jointot és meg gyujtottam…”szívjad csak úgysem fog téged soha többet senki úgy szeretni mint én “ és fogta magát és haza ment…ott hagyott és kész.

Azóta 2 szer majdnem össze jottunk de mégsem és tényleg nem szeretett eddig úgy mint ő senki…teljesen össze törtem amúgy..de most már legszívesebben el ásnám.

2023. márc. 12. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
1 Az komoly, hogy annyira nem tisztel, hogy élőbe elmondja a dolgokat. Messengeren szakítani a legszánalmasabb szerintem.
2023. márc. 13. 09:53
 4/7 anonim ***** válasza:
A legutóbbi párommal együtt éltünk, egy vita alkalmával úgy döntöttünk, hazamegy a családjához, majd abban állapodtunk meg, hogy elválnak útjaink.
2023. márc. 13. 11:48
 5/7 anonim válasza:
Családlátogatás után amikor hazajöttünk aznap este még így szeretlek úgy szeretlek volt (de már pár nappal előtte láttam rajta, hogy valami nem jó (eleve voltak bajai fejben mert kicsit zakkant volt)) Másnap reggel még nagy puszi nagyon szeretlek (ő mondta) este pedig már alig írt elment bulizni, majd kirakott egy videót egy lánnyal (megcsalt). Kérdeztem tőle, hogy most mizu 2 napig irogattam neki. A 3. napon írt egy hosszú szöveget aztán megint eltűnt 2 hétig jártam a cuccaim után. Nem tudtam vele normálisan beszélni normális indokot nem hozott fel csak hümmögött. Én meg még sajnáltam a srácot de mostanra tudom, hogy kár volt lehettem volna vele keményebb mert sokat szenvedtem a kimondatlan szavak miatt.
2023. márc. 13. 20:20
 6/7 anonim válasza:
Én vettem észre hogy már nem szeret annyira. Be is vallotta. Végül messengeren szakított velem, miután elutasította a találkozómat hogy legalább ott mondja meg a szemembe hogy nem szeret, szakítani akar...
2023. márc. 14. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Igaz én szakítottam és nem velem szakítottak, de én úgy csináltam hogy előre szóltam hogy ez meg az nem oké, szóval most még csinákjunk valamit, vagy szakítás lesz… aztán ha nem sikerült megoldani akkor a szakítás nem jött derült égből hanem logikus indokokkal tudtam alátámasztani. És persze személyesen.
2023. máj. 20. 01:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!