Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kéne neki mondanom?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki bejön egy ideje. Már el is hívtam egyszer kávézni, de nemigen kaptam választ, mondhatni úgy is, hogy ignorálva lettem. Viszont nem tudom kiverni őt a fejemből. Rólam tudni kell, hogy régebben írkáltam kisebb novellákat meg verseket, de egy ideje, mióta középsuliba járok, ez elhalt nálam, nem volt ihletem. Viszont mióta találkoztam vele, hirtelen a semmiből így évek után újra rámjött az írhatnék, és azóta nem tudok leállni. Szinte ontom magamból a róla/neki szóló/általa ihletett verseket, egyfolytában szöszmötölök valamivel, ami róla szól. Haverom szerint ez nagyon romantikus, és feltétlen meg kéne neki mutatnom őket, de én nem akarom. Szerintem a semmibevételem elég nyilvánvalóan jelzi, hogy nem érdeklem őt. Másrészről viszont nem látom értelmét a róla szóló verseknek, ha ezzel nem tudnék neki valamilyen módon örömet szerezni, magamnak hiába írkálok. Másik oldalról pedig megint ott van a kérdés, hogy egyáltalán örülne e neki. Valószínűleg inkább valami fura, bogaras, creepy alaknak tartana, akitől méginkább távolságot kéne tartania. Ki ír manapság már verseket? Nektek mi a véleményetek?2023. febr. 28. 15:49
1/12 anonim válasza:
Én írtam verseket, novellákat és regényeket pedig szeretnék. Egy népszerű író mindig vagány, de a nagy írók leginkább maguknak írnak, olyat ami önmaguknak tetszik, az nekik egy plusz, ha másnak is tetszik, de leginkább az érzelmek kifejezésére valók a versek, és nem értelmetlen, akkor se, ha nem mutatod meg senkinek. Itt a lényeg, hogy miért írsz. Van aki pénz miatt, van aki hírnév miatt, és igen, van aki másnak ír, viszont én azt nevezném igazi írónak, aki önmagának ír, mert akkor tudja kihasználni a kreativitását, nem pedig akkor ha meg kell felelni valakinek, hogy másnak tetsznek.
2/12 NTBS válasza:
Bátran írj neki. Mit veszíthetsz? Semmit. Később bánni fogod, ha nem teszed.
3/12 anonim válasza:
"Már el is hívtam egyszer kávézni, de nemigen kaptam választ, mondhatni úgy is, hogy ignorálva lettem."
Ez az elhívás írásban történt, vagy személyesen odamentél hozzá és megkérdezted? Tudom, nem ez volt a kérdés lényege, de fontos szempont.
4/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, én nem feltétlen örülnék annak, ha egy általam elutasított srác egyszer visszatérne és rólam szóló versekkel próbálna operálni. Tényleg nincs mit veszítened, de szerintem ne nagy reményekkel vágj bele.
5/12 A kérdező kommentje:
#3-as Elkértem az Instagramját mikor hirtelen került rá alkalmam (régebben gyakrabban összefutottunk folyosón meg az udvaron, de mostanság mindig elkerüljük egymást), és ott írtam rá, hogy lenne-e kedve eljönni meginni egy kávét vagy valamit.
2023. febr. 28. 21:19
6/12 anonim válasza:
Gondoltam, hogy írásban. Az ilyet mindig személyesen kell. Odamész hozzá és megkérdezed. Ha viszont látta és nem válaszolt, akkor sajnos felejtős.
7/12 anonim válasza:
Szerintem ez a képességeidtől is függ. Ha jól írsz és nincs benne konkrétan megemlítve kettőtök neve, akkor lehet tetszeni fog neki.
8/12 A kérdező kommentje:
Hát. Így egymás mellett nincs. De a verseket E/1-es perspektívából írom, és van amelyikben benne van a neve. Azt hogy jól írok-e..... Nem tisztem eldönteni. Szerintem nem, de ez az önbizalmamat tekintve nem mond semmit. Ahogy barátom véleménye sem, hogy szerinte jól írok. Ő meg elfogult velem szemben.
2023. márc. 1. 11:41
10/12 anonim válasza:
Jó látni, hogy vannak még ilyen tinik, mint te. Szurkolok neked. Egyszer élünk, hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!