Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne mondanom neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel buliba szoktam kavarni de soha nem beszeltunk meg. Tudjuk h egymást h hivjak. Ma is megyek bulizni, de nem tudom h mit mondjak neki ha megint össze találkozunk. Esetleg azt, hogy hogy megint nálam kötött ki vagy nem tudom nem ag az a kezdeményezős vagyok.2020. jún. 27. 16:04
1/3 anonim válasza:
Ebben az esetben mit is jelent a kavarás?
2/3 A kérdező kommentje:
Hat h csak csokolozunk es semmi több
2020. jún. 27. 16:55
3/3 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy kimegy-e levegőzni veled, vagy van-e kedve inni valamit, közben kezdj el beszélgetni vele, kérdezz róla, hol tanul, hol dolgozik, hány éves stb. Ha érdekled, visszakérdez. Mondd neki, hogy elég furcsa, hogy mindig xy helyen összefuttok és egymás mellett köttök ki. Ha kialakul egy beszélgetés, könnyebb lesz megtudni azt is, hogy akar-e valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!