Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lánynak el kellene mondanom,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lánynak el kellene mondanom, hogy 'ő lenne az első', de hogy kerüljem el azt a mondatot, hogy "Nekem te lennél az első"?

Figyelt kérdés

(F17) Mert ugye ebben a mondatban, hogy te lennél az első, az első szó nagyon furán hat, az első után jön a második és így tovább. Hogyan kellene átfogalmazni akkor?

Valamit el kell mondanom, nekem még nem volt barátnőm, és te ... ??

Troll válaszoktól legyetek szívesek kímélni, most nem vagyok olyan kedvemben.

2016. febr. 16. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért kéne?

Ha kérdezi, elmondod.

2016. febr. 16. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha komolyan attól az ostobaságtól félsz, hogy az "első" szó hallatán ő rögtön azt fogja hinni, hogy te máris második és harmadik nőket akarsz, akkor így:

-Még szűz vagyok.

Vagy:

-Még soha nem voltam senkivel.

Így elkerülheted a félelmetes "első" szó használatát.

2016. febr. 16. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Bár igazából az álatald írt "még nem volt barátnőm"-ből is nyilvánvaló, hogy még szűz vagy, így nem kell tovább ragoznod az elsőzéssel.
2016. febr. 16. 18:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Kellett idő, mire leesett, hogy mire gondolsz. De, ember, ez a magyar nyelv. Mi ezt így mondjuk. Ezzel nincsen semmi probléma.

"Te vagy az első barátnőm. :3"

Ennyi. Ganz einfach.

2016. febr. 16. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!